Mitar Mirić je 2019. dospio u medijsku pozornost zbog navodne veze s izvjesnim Draganom Janićevićem, iako je s njegovom suprugom Suzanom u dugogodišnjem braku.

Dragana Janićijević je pjevačica iz Prokuplja, a pisalo se da su ona i Mitar bili u vezi prije dvije godine. prije nego što je sve postalo javno.

Nakon naslova o pjevačevoj aferi s trideset godina mlađom Lepom Gagom, u medijima su se pojavile priče da je Mitra izbacila supruga Suzanu iz kuće.

Ali on je nakon nekog vremena došao i izjavio da nije u vezi ni s Draganom. Željela ga je iskoristiti samo za slavu.

– To je ono što ona radi da podigne svoju cijenu. Snimaš joj spot, a ona ga zlostavlja, slika i sl. ‘Ajmo se seli’, rekao je Mirić jednom prilikom i nije izbačen iz obiteljske kuće.

– Nema od toga ništa! Što će reći moja žena – ništa! To je profesija. Ima za svakoga po nešto. Neću se pravdati da nismo na sudu nema ništa od toga i to je to – rekao je tada.

Inače, Lepa Gaga je i nakon skandala nastavila da provocira Mitra pa je na svom Facebook profilu izbrisala njegovu pjesmu “Glas razuma”.

Ja i moj mali. Najbolji video – napisala je uz objavu.

No čini se da je tu stala i više nije ništa povezano s Mitrom Mirićem objavila svoje fotografije na svom Facebook profilu.

Jeste li razmišljali o dovođenju psa u svoje kućanstvo? Dr Isailović je jedan od iskusnih lekara i kaže da bi roditelji dece koja imaju ekcem trebalo da udome psa za pratnju, jer bi na taj način bio manji procenat rizika za razvoj astme u budućnosti. Kaže da je time pomoglo 70 djece.

Studije su otkrile da djeca koja su bila izložena kućnim ljubimcima u svojim ranim godinama, s posebnim napomenom da imaju pse prije dobi od tri godine, imaju mnogo manji rizik od razvoja alergija. Učinak je rezultat izloženosti djece prljavštini i bakterijama u vrlo ranoj dobi kroz držanje pasa kao kućnih ljubimaca, čime se gradi imunitet.

Plastika, mobilni telefon Wi-Fi dečki će izazvati reakciju samo promjenom imena. S druge strane, profesor Dječje klinike-Tiršova i dr. alergolog Branimir Nestorović tvrdi da su danas za alergijske reakcije odgovorni potpuno neuvjerljivi faktori

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here