Dženan Lončarević jednom reče zašto mu je 2008. bilo neopisivo teško. Naime, tada je pevač ostao brat, a uskoro nakon smrti njegovog brata trebalo je nastupiti za doček Nove godine.

Da svoju publiku ne bi razočarao i da bi oni imali najbolje provode sakrio je sav svoj jad iza osmeha—tako dobro da nitko čak nije primijetio da mu se događa išta.

– Reći ću vam jedan detalj koji su neki ljudi krivo shvatili, ali samo ja znam koliko sam sam sebe morao išamarati u tom trenutku – započeo je jednom prilikom, prenose domaći mediji – i nastavio:

– Jedne sam Nove godine morala ustati na pozornicu i ponašati se kao da je sve dobro, biti sretna, nasmijana, fantastično raspoložena; Morao sam pjevati cijelu večer i napraviti sjajnu zabavu.

Izgubio sam rođenog brata nepunih dvadesetak dana prije toga, ali nisam mogao izaći iz nastupa i nisam želio iznevjeriti ljude koji su se veselili sjajnoj Novoj godini; rekli su da je fenomenalno, ali nitko nije slutio što sam se pod silnom, nepodnošljivom boli morala nasmijati.

Ne pričam puno o tome, ne sjećam se često ni te večeri, ali znam nakon nje da se mnoge stvari doznaju već nisu bile tako-isto – naglasio je tada.

Podsjetimo, Dženan Lončarević se ove godine razveo od supruge Samire nakon 25 godina braka.

Osjećaj umora, nedostatak energije ili umor na kraju dana mogu biti znak proljetnog umora. Međutim, ove simptome ne treba shvatiti olako jer oni također mogu ukazivati ​​na nešto ozbiljnije što se događa s vašim zdravljem. Uz svu priču o proljetnom umoru, treba biti oprezan: on bi mogao signalizirati neku drugu bolest koja napada vaše tijelo.

Neki od mogućih uzroka vašeg dugotrajnog umora su loša prehrana, nedostatak tjelesne aktivnosti, poremećaj štitnjače, anemija i kronične bolesti. Kada ste umorni i naspavani, ali u isto vrijeme osjećate da vam nikad nije dovoljno, onda je jedna važna stvar koju treba isključiti ili isključiti – dijabetes.

Ovo je od posebne važnosti za osobe starije od 45 godina, osobe s prekomjernom tjelesnom težinom i one s obiteljskom poviješću dijabetesa. Simptomi depresije nisu samo emocionalni stres; mogu se manifestirati kao kronični umor i kronični osjećaj umora. To je više od običnog poremećaja osjećaja tuge, već se pojavljuje i fizički kao nemilosrdna iscrpljenost plus poremećen san i smanjeni apetit.

Kako biste poboljšali svoje cjelokupno zdravlje i održali visoku razinu energije, pokušajte jesti više svježe hrane, posebice hrane bogate vitaminom C. Također, pobrinite se da unosite dovoljno vitamina B-kompleksa i vitamina D kako biste podržali snagu živčanog sustava i održali optimalnu ravnotežu vitalnosti.

Druga alternativa je smanjiti unos šećera i prerađene hrane, kako ne biste dobili bljesak energije i potom se u kratkom razdoblju osjećali slabo i umorno. Vježbanje je alternativa koju vrijedi razmotriti.

Nije najprivlačnije, ali redovita rutina tjelesne aktivnosti može učiniti čuda za vaše raspoloženje i udvostručiti razinu vaše energije. Vijesti.me naglašavaju da bi svakodnevne šetnje na otvorenom trebale postati navika.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here