Pisali smo o pjevaču Harisu Hžinoviću i njegovom razvodu koji je nastao kao posljedica toga što ga je supruga prevarila s nekim domaćim reprezentativcem, a prema pisanju medija započela je novu vezu s jednim od “najpoželjnijih muškaraca”. “. Na “žutim stranicama” pisat ćemo o sportskim pričama. Nakon 22 godine zajedničkog života i 10 godina braka, Haris i Melina Džinović su se rastali.

Njegova 30 godina mlađa supruga pjevača je prevarila s bivšim nogometašem.

Haris je dugo bio u braku s ovom bivšom reprezentativkom, ali se bavio biznisom u inostranstvu gdje ima vrlo unosne poslove. Varala je Harisa i sada već neko vrijeme, ali na kraju su odlučili raskinuti brak koji je ionako već na raspadu.

Haris je napustio obiteljsku vilu, a Melina je tamo ostala s djecom, kaže prijatelj para.

2003. godine Haris je upoznao Melinu. Vidio ju je u jednom kafiću u rodnom Sarajevu i nije se smirio dok nije nabavio njen broj telefona. Jedanaest godina kasnije vjenčali su se u Dubrovniku na 88-metarskoj spektakularnoj jedrilici.

“Ona zna razlog zašto me ostavila, ja je nisam ostavio, ne znam ništa. Obično prevareni muž zadnji sazna”, rekao je za kamere Nove TV i dodao da nije tužan jer zna nije učinio ništa loše.

Ne zna se tko je bivši bh. reprezentativac, ali to je posljednjih dana bilo na udaru novina vezanih za sport u BiH. Iako će se sad i to stišati jer se događalo prije doigravanja za odlazak na Euro.

Podsjećamo, Ukrajina je u polufinalu igrala protiv bh. BiH nikada nije bila na Europskom prvenstvu; jednom su bili na Svjetskom prvenstvu, 2014. godine. Ovo je bila posljednja Džekina prilika za kontinentalno natjecanje.

Podsjetimo, prijatelj para još je u siječnju izjavio da je riječ o zajedničkom razvodu. “Melina i Haris Džinović su se dogovorili da se ne slažu oko svoje veze jer neko vrijeme nije bilo dobro jedno drugom. Donijeli su optimalnu odluku za sebe i svoju djecu u tom trenutku.

Haris se već preselio iz vile na Senjaku gdje su bili su živjeli zajedno, a Melina je ostala tamo s djecom, rekao je izvor za Blic: “Već je u toku proces naturalizacije, tko će dobiti koji dio imovine”.

Zatim je govorio i o svojoj supruzi Melini. “Razlika u godinama je ogromna, ali nama zapravo ništa ne znači. U svemu se nadopunjujemo, u svemu podržavamo život, a što se posla tiče svatko ima svoj posao i karijeru… tako najbolje funkcioniramo.

Melina ima svoj posao, ona je modna dizajnerica i ima previše svog posla da bi se bavila mojim”, rekla je pjevačica.

Melina je, prema nekim medijima, pronašla novu vezu, a epizoda oko reprezentativca trajat će zauvijek…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here