Svake subote nova epizoda emisije “Zvezdice specijal”, koja se emituje na Kurir TV-u u 16.10, kao i sada, privukla je mnoge strane i podigla veliku prašinu.

Naši voditelji nastavili su uzdrmavati emisiju i tjerati brojne javne osobe iz njihove zone komfora.

Olivia Jontić, Milica Stanimirović, i Ivan Kleut ovoga puta pojačani svojom koleginicom Ljiljanom Stanišić, poznatim licem naše muške ekranizacije, osobom čiji se svaki direktno iskreni komentar s nestrpljenjem iščekuje svaki put kad se pojavi.

Nakon što su voditelji rezimirali prethodnu emisiju, prešli su na aktualnosti i ličnosti s domaće i svjetske scene.

Prošlog tjedna digla se velika buka oko Verice Rakočević i njenog supruga Veljka Kuzmancečevića jer ih je susjed na Avali napao zbog čega je reagirala čak i policija.

– Ed Sheeran je to riješio tako što je kupio sve kuće oko svojih susjeda. Smetalo im je što snima, pjeva i pjevuši. Iznervirao se i pitao koliko ide sad ima cijelo naselje za sebe pa nema problema. To je rješenje – rekla je Olivia, a Kleut nastavio:

– Dođe mu kao Seka Aleksić, samo što ne živi u Staroj Pazovi – dodao je.

Upravo se u ovoj nesreći Toni Bijelić, bivši suprug Dragane Mirković, svojim milijun eura vrijednim automobilom sudario s još tri parkirana automobila. U nesreći nije bilo ozlijeđenih. Vozač je imao 1,66 promila alkohola u krvi, doznaje se iz policije, a on je rekao da nije vozač već putnik u vozilu te da ga je vozač tamo ostavio.

S njim se više ničemu ne čudim. Ono što me iznenadilo je samo kakav je mentalitet da sljedeći dan odete na policiju, izađete vrlo samouvjereno i kažete: “Nisam ja vozio. On je!” Ovo nije prvi put da mu se takve stvari događaju. Bio je u alkoholu zbog depresije, a ne zato što se razvodio – rekao je Jontić.

– Za njegovo stanje alkoholiziranosti trebao je sam popiti dvije boce vina. Toni čini štetu cijeloj obitelji. Oni vozači koji sjednu za volan u alkoholiziranom stanju ne mare ni za koga. Mislim da je ovime Toni samo ušao u klub onih paklenih vozača, a “predsjednik” tog kluba je odavno Darko Lazić – uvjeren je Kleut.

– Smatram da je ovo stvarno bahato. Naškodi sebi, nije me briga, ali ugrožavaš druge – oštar je Stanimirović na Bijelića

Jedna od tema bila je da u našoj estradi imamo djecu javnih osoba koja ne bi željela ići putem svojih roditelja u estradi i biraju drugu vrstu posla. Neki u tome uspiju, neki ne jer ‘to je kruh s krvlju’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here