Bivši nogometaš Duško Tošić razveo se od supruge, pop zvijezde Jelene Karleuše, usred razvoda i otišao u Španjolsku.

Fotografiju je podijelio na svom Instagramu i otkrio da ostaje u Madridu, a sa sobom vodi i svoju kćer Niku Tošić.

Nije nepoznato da Nika voli putovanja s tatom, a iu ovom trenutku ih se može vidjeti na raznim prekrasnim destinacijama.

Tošićeva kćerka je na društvenoj mreži objavila fotografije iz samosnimke i otkrila kako se tog dana pripremila za šetnju. Odjenula je minicu svijetloplave boje uz sivu majicu kratkih rukava. Napravila je i frizuru te se malo našminkala.

Inače, putem TikToka Nika često snima tutoriale na kojima s djevojkama dijeli svoje dnevne rutine i omiljene proizvode, za njegu i šminku.

 

U bivšoj Jugoslaviji, od Vukovara do Ljubljane i dalje do Titograda, svi su znali Barudžijinu sestru! Kad su se Izolda i Eleonora oslobodile, udahnule su zrak novom energijom i zapljusnule sve oko sebe svojom magijom i ljupkošću! Izlazeći svaki put zaredom, s jedinstvenim izvedbama, mnogi su ih vidjeli u samom vrhu u ovoj branši. Njihova je zvijezda osvanula preko noći, no oboje su odlučili krenuti različitim životnim putevima.

Dvije godine starija Izolda svoj je glazbeni put započela prije ostalih. Od 1978. do 1982. bila je članica studentskog pjevačkog zbora “Branko Krsmanović”, a svoj talent iskazala je i kao solistica u vokalnoj skupini “Popularno višeglasje”. U to vrijeme imala je brojne nastupe na televiziji i radiju, najčešće uz pratnju Jazz orkestra Radio Beograda.

Bio je suosnivač poznatog benda Aska 1982. godine sa Snežanom Mišković i Snežanom Stamenković. Ubrzo će postati omiljeni ženski pop trio i iste godine osnivanja pobijediti na Eurosongu s pjesmom Halo, halo, završiti na 14. mjestu.

Godine 1983. vratila se na neeurovizijske pozornice sa svojom sestrom, opet u Münchenu, gdje su bile prateći vokali Danielu Popoviću. Godinu dana kasnije, 1984., po treći put se pojavljuje na prestižnom festivalu u Luksemburgu i otpjeva “Ciao amore” s Vladom Kalemberom (u to vrijeme pjevačem rock grupe Srebrna krila). Radi se o tome da je spot za ovu pjesmu bio zabranjen u Turskoj jer se Isolde u njemu pojavila u toplesu.

Shortly after, svoj glazbeni projekt oformile su i kantautorke „Sestre Barudžije“, te su imale brojne turneje po regiji, najviše na festivalima. Počele su sa „Mesecom“ 1986. pevši Opet Beograd i završile saradnju na Jugoviziji 1992. godine pjesmom Hej, Hej Vrati Se.

Izolda je započela vezu sa Zlatkom Manojlovićem, a njih dvoje su surađivali u bendu Voks, snimivši dva albuma: Strela 1996. i Da li sneš 1998. Njihova ljubav sa Zlatkom završila je brakom, nakon čega su se preselili u Duesseldorf.

Pozornicu je zamijenila stolicom, a od 2009. godine predaje solo pjevanje na Muzičkoj akademiji. Njihov sin Todor također se bavi glazbom, svira gitaru u bendu i vodi glazbenu produkciju u obrazovnoj ustanovi u kojoj Izolda radi. Nedavno se Eleonora iz Splita preselila u Beograd i od 1991. fokusirala se na solo karijeru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here