Dvadeset godina gledatelji diljem svijeta iščekivali su susret s Tanjom Savić u velikom beogradskom nastupu, a vokalna zvijezda sada je produžila sve na pedeset i dva tjedna pristankom na prijenos nastupa u Beogradsku arenu od 9.11. do 23.11.

Ovu odluku Tanja je donijela nakon razgovora sa svojim timom kolega i organizatorima velikog ATP turnira Serbia Open koji će se ove godine nakon duge pauze održati u glavnom gradu Srbije i okupiti neke od najboljih tenisača današnjice.

– Sve je bilo iznenada, jer je turnir u Gijonu (Španjolska) otkazan, a Beogradu je ponuđeno da ugosti ovaj važan sportski događaj. Budući da jedini datum kada se turnir može održati direktno ometa moj koncert, kontaktirali su voditelje turnira i zamolili da pomaknemo datum.

S jedne strane, dugo sam čekao ovaj susret s publikom i znam da su neki od njih svoje slobodno vrijeme planirali (upravo) oko koncerta. Ali s druge strane, svjestan sam koliki je značaj za državu takav događaj.

Domoljublje je pobijedilo i imamo koncert 23. studenog, samo dva tjedna kasnije. – rekla je ovom prilikom Tanja, koja je inače i jedna od omiljenih pjevačica srpskih sportaša pa je bila i posebna gošća na proslavi olimpijaca, kojoj su prisustvovali i Đoković i Jokić.

Tom prilikom govorio je i Đorđe Đoković, direktor Serbia Opena.

– Ovim putem iskreno želimo zahvaliti Tanji Savić na razumijevanju i fleksibilnosti za promjenu datuma koncerta. Poslovnost u svakom smislu I neka joj bude sa srećom u daljoj karijeri, kao i da pamti po nezaboravnom nastupu pred svojom vernom publikom – rekao je Đoković.

Publika je bila vrlo zainteresirana za stari datum, tako da će sve ulaznice koje su već kupljene važiti i za novi datum.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here