Mlada žena u kupaćem kostimu, vitka i izdužena. Neprestano objavljujući fotografije na Instagramu, obasuli su je komplimentima na račun svog mladolikog izgleda.

Osobito su pozornost izazvale njezine fotografije u kupaćim kostimima, a mnogi su se zapitali kako u 46. godini još uvijek održava formu i ima tako besprijekornu figuru i mladolik izgled.

Njezin profil pokazuje snažan entuzijazam za vježbanjem što ukazuje na to da njezino tijelo nije prirodno zategnuto već proizvod svjesnog truda. “Prije dvije godine Vesna je rekla da je pod velikim stresom, koji svoj trbuh oblaže kliogramima i nekom nepoznatom supstancom, ne zna je li to salo ili nešto drugo.

U svakom slučaju, istaknula je da je za redovite treninge i stabilan aktivan način života. Vesna tvrdi da je za svoju izvanrednu tjelesnu građu prvenstveno zaslužna aktivnost, a ne dijeta, te kaže kako je polako počela uvoditi treninge u svoju svakodnevicu dok joj to nije preraslo u životni stil. “Počeo sam s dva treninga tjedno jer nikad nisam vježbao.

Podigli smo ga na tri treninga tjedno, gurajući se dalje tijekom svakog treninga. Treba istaknuti značaj tjelesne aktivnosti. “Vesna ističe da svaki pojedinac mora imati svoje zdravlje na prvom mjestu i pratiti redovite zahtjeve treninga prema potrebama tijela”, ističući da nema promjena u prehrani.

Đoganieva kaže: “Jedem kaloričnu hranu kad mi se prohtije, a onda jako mnogo žalim. Kako bih održala glas u pravoj formi, bez gaziranih pića otkad sam pjevačica. Imam girčkalice — sve, kasnije shvatim da sam pretjerala , i promijeniti stado nekih proizvoda koje konzumiraju.

Tijekom snimanja podcasta s britanskom novinarkom Vansom Feltz, gdje je pričala vlastitu priču o momku s kojim se viđala kako prekida s njom putem SMS-a, Britanka Melanie, 52 godine, bila je duboko dirnuta i počela plakati; u tom trenutku, došla je u podcast kao gošća da ispriča vlastitu priču slomljenog srca.

Nakon 17 godina braka i odgoja dvoje djece, sve je trebalo biti gotovo, a njezin suprug Martin prekinuo je SMS-om. Uhvatila se kako ostaje bez daha. Način na koji je opisala svoj razgovor s Melanie sugerirao je da se možda polako miri s činjenicom da je možda negdje duboko u duši njihov brak već neko vrijeme u problemima, ali ne s ovom razinom izdaje ili tako grubim odlaskom od svog supruga .

Pročitavši nekoliko riječi na mobitelu, ostala sam bez daha. Napisao je samo nekoliko riječi: “Više te ne volim. Odlazim.” Te dvije rečenice bile su potresne. Kako kukuruz zatrpava sve, a ja nisam mogla disati, nisam mogla ni vidjeti poruku. Iako sam cijenila naše probleme, nisam imala pojma da će ovo kulminirati – bila je zapanjujuća njezina iskrenost.

Preplavio ju je još jedan val nevjerice kad je brzo razaznala razlog zašto je njezin muž otišao. Sa suzama koje su joj tekle niz lice, Melani je otkrila: “Mjesecima je potajno izlazio s mojom najboljom prijateljicom iza mojih leđa! Najbolnije je što nikada nije razgovarao sa mnom o tome; čak je rekao djeci da odlazi bez obavijestivši me prvo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here