Pjevač Sloba Radanović iznio je svoje mišljenje o incidentu s Đanijem, gdje su mu kolege umjetnici uskratili priliku da nastupi na proslavi Olimpijaca.

– Sloba je prokomentarisao: “Nisam siguran ko je to spriječio, ali ne vjerujem da može da se dogodi. Svi su bili prisutni da počaste te pojedince i svatko je zaslužio svojih pet minuta.

Đani je značajna figura i nije zaslužio samo ispraćaj gostiju. Svi znamo da on stvara nevjerojatnu atmosferu i nastupa u ključnim trenucima.”

Napomenimo da Đani nije uspio osigurati red za nastup svojih kolega, zbog čega je ljutito napustio proslavu Olimpijskih igara.

Potom je za Kurir iznio svoje frustracije događajima koji su se dogodili.

“Iznio sam sve što mislim o tome. Nepravedno je, što sam trebao… da izvodim pjesmu u 7 ujutro? Jesam li ja tu da čistim? Prvi sam se pojavio u 22 sata. Novak Đoković a ja sam bio najraniji, nije bilo nikoga od mojih kolega, tako da sam zaista bio prvi”, ljutito je rekao Đani za Kurir.

BONUS TEKST

Recept za palačinke nježne kao duša gotovo je zagarantiran. Međutim, iz razloga koji ostaju nejasni, mnogi ljudi u kuhinji smatraju da je naizgled jednostavan proces pravljenja tijesta za palačinke iznenađujuće izazovan.

Ključ za postizanje savršeno laganih, prozračnih i baršunastih palačinki nalazi se u besprijekornom spoju visokokvalitetne tave i pouzdanog recepta. Stoga vam nudimo starinski recept koji se prenosio generacijama, a potječe iz kuhinja naših baka.

Ovaj je recept pouzdan i jednostavan te eliminira gnjavažu traženja drugih opcija. Dopustite mi da s vama podijelim postupak pripreme pahuljastih palačinki: Započnite tako što ćete uzeti veliku zdjelu i u nju razbiti tri jaja. Zatim, snažno tucite jaja žlicom ili mikserom dok ne postanu pjenasta, blijedožuta smjesa. Ovaj korak je bitan za postizanje lagane i prozračne teksture palačinki.

Pobrinite se da temeljito umiješate dvije velike žlice šećera u umućena jaja, pazeći da se šećer potpuno otopi. Započnite polaganim uvođenjem 250 grama brašna u smjesu. Za najbolji rezultat preporučljivo je koristiti kombinaciju finog i grubog brašna jer će tako palačinke dobiti mekoću i strukturu.

Kako biste izbjegli stvaranje grudica, neprestano miješajte tijesto dok dodajete brašno. Nakon dodavanja brašna, u smjesu ulijte 350 ml mlijeka za jednoličnu teksturu koja jamči da će palačinke biti lagane i ujednačene. Dobro izmiješajte sastojke dok ne dobijete glatku, baršunastu konzistenciju bez grudica.

Kada smjesa postane glatka, dodajte 2 žličice ulja kako biste spriječili da se palačinke prilijepe za tavu i kako bi zadržale vlagu. Za dodatni sloj okusa razmislite o dodavanju pola žličice ruma; iako ovaj korak nije obavezan, uvelike poboljšava slast palačinki. Za dodatno pojačanje okusa i stvaranje zaokružene slatkoće, može se dodati samo prstohvat soli.

Kako biste osigurali ravnomjerno pečenje i željenu teksturu, dodajte malu količinu mineralne vode u smjesu ako vam se čini pregusta. Ovaj dodatak će dati palačinke koje će biti mekane i jednolično pečene. Dodatno, kako se ne bi zalijepilo, malo namastite tavu i zagrijte je na srednjoj vatri.

Izlijte smjesu na posudu, pazeći da je ravnomjerno raspoređena po površini. Pustite palačinku da se peče dok dno ne dobije divnu zlatnu nijansu. Okrenite ga i pecite drugu stranu. Ponavljajte ovaj postupak dok se ne iskoristi sva smjesa. Palačinke možete poslužiti na bilo koji način, bilo da je to uz džem od jagoda bez šećera ili popularni namaz od lješnjaka. Uživajte u iskustvu pravljenja i uživanja u ovim ukusnim, pahuljastim palačinkama!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here