Snežana Đurišić uspješno je izgubila nevjerojatnih 20 kilograma, a evo i metode koju je koristila Snežana Đurišić: kako je smršala 20 kg? — Foto: Kurir / Dragana Udovičić Pjevačica Snežane Đurišić prozvana je narodnom muzikom “kraljicom” zahvaljujući svom očaravajućem glasu.

Svojom glumom postala je poznata mnogima, a kroz život se suočavala s problemima kilograma, ali ih je odlučno prevladala – postigavši ​​svoju idealnu figuru. U nedavnom televizijskom nastupu Snežana Đurišić otvoreno je priznala da je tajna njezinog nedavnog brzog mršavljenja jedno piće. Prethodno je uspjela izgubiti 20 kilograma u samo dva mjeseca.

– Ovaj pjevač otkrio je da je nabacio koji kilogram viška dok je chillao s kćeri Amerikom, valjda je ovdašnja kultura prehrane suptilno rezonirala s njegovom hedonističkom crtom. Iskoristio je ovaj višak kilograma kako bi se natjerao da izbaci disciplinirani dio sebe i posvetio se specifičnoj dijeti dva mjeseca, tijekom kojih je jeo samo lubenice i njihov sok (smršavio je 20 kilograma).

Nije u sezoni, ali je dostupno u svim većim trgovinama: lubenice. Snežana je otkrila svoju tajnu mršavljenja. Prema njezinim riječima, ona samo održava aktivan način života uz redovite treninge 2-3 puta tjedno i, istovremeno, vodeći računa o svojoj odličnoj kondiciji. Priznala je i kako se doista zbog brojnih obaveza ne hrani uvijek zdravo te ima slabost na slatko.

“Osjećam važnost discipline i mogu se pridržavati neke dijete kada je potrebno”, tvrdi Đurišić. “Ali ja imam slabost prema slatkišima, da budem iskren!” “Ima trenutaka kada ih izbjegavam, ali ponekad ih napravim, pa onda dobro uživamo”, otkrila je Snežana i dodala: – Snežana je zaključila da ju je smršavio inat.

Što se ružnije i lošije osjeća, to ljepše i bolje izgleda. Usput – u šali – rekla je da treba ukinuti slatko i kruh. Kurir/Damir Dervišagić foto Snežan iskreno priznaje da voli hranu, ali i slatka jela.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here