Dosta pjevačica s naše domaće scene godinama nosi perike i na njih su potrošile pravo bogatstvo.

Za “lažne kose” ne štede novac, a mnoge od njih, osim što im je korištenje perika praktičnije od stalnih odlazaka frizeru, htjele ne htjele ih ipak moraju nositi jer zbog čestog farbanja, i raznim tretmanima neki od njih imaju problema s padom.

Jedna od prvih pjevačica naše estrade koja je davno počela kupovati i nositi perike bila je Lepa Lukić, to nikada nije krila.

– Jako sam uložena u svoj izgled, a moja opsesija su perike. Kupujem samo kvalitetnu: prirodnu kosu i plaćam je od 300 do 500 eura. To je jedina stvar. Kad idem na snimanje, spakiram perike u kutiju da ne crknu – priznao je tada Lukić medijima.

Već ih dugo nosi i legendarna Lepa Brena. Dapače, u jednom je trenutku čak angažirala vlasuljara iz kazališta i platila mu čak 3500 eura da joj izradi sedam perika; mijenjala je perike prema tome kamo je išla.

Ova pjevačica je, kako prenose mediji, počela da gubi kosu. Donijela je hitnu odluku, rekli su.

-Brena mora da pauzira farbanje i lepljenje kose jer je tek počela da opada. Frizer joj je preporučio perike dok joj kosa ponovno ne naraste. Tada je Brena pozvala svoje prijateljice i rekla gdje može pronaći najkvalitetnije perike. Uputili su je vlasuljaru iz kazališta. Njegove perike vrijede 500 eura, ali Brena nije žalila novac!

Taj vlasuljar ima mnogo radova, ali uspio je nagovoriti Brenu i napravio joj sedam različitih perika. Uglavnom ih je naručivala za javne nastupe – sada ih ne skida ni u kući! Sve na njoj mora biti prirodnog izgleda. Sada se više ne mora farbati ni fenirati – rekao je izvor blizak tada B…

Brena nije rado pričala o svojim perikama, ali je jednom prilikom rekla da je jako brine kakvu frizuru ima na pozornici.

– “Plava kosa je moj zaštitni znak. I zab frisyure i lëkurë e kanë më tepër dëm sa jeni personazh publik sepse duhet t’i vishet me make-up dhe fryzurë pa ndalesë” -tha ylli folk.

I Andreana Čekić voli perike, pa kad su je nedavno svi vidjeli s prirodnom kosom na odmoru u Dubaiju, ostali su iznenađeni i počeli su se pitati zašto uopće voli nositi “lažnu kosu”.

– Kao prvo, jer mogu. Drugo, jer mi štedi vrijeme. Jer danas se perike nose iz zabave i ne daj bože zbog bolesti. Treće, jer je “debeo hev.” Uostalom, ako Kardashiani mogu, mogu i ja. U posljednje vrijeme skupljam sve više perika.

Zahvaljujući njima više ne moram stalno ići frizeru jer mi to oduzima puno vremena, tako mi ne oštećuje kosu i osjećam se odlično. Mislim da na sceni Brena i ja imamo najveću kolekciju perika – rekla je jednom prilikom Andreana.

Tvrdila je da je potrošila 8000 eura na 4 perike jer joj se, kako priča, kosa toliko prorijedila da mora nositi perike kako bi izgledala pristojno kad izađe negdje u javnost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here