Dok joj je u zamjenu za ulazak u vode visoke prostitucije nudilo sve što je željela, voditeljica je glatko odbila sudjelovati u tome.

– Ne volim pričati o tome, ali istina je da me se u ranim godinama moje karijere pokušavalo uvući u elitnu prostituciju. Ne želim reći ime čovjeka koji je pokušao, ali samo ću reći da sam bio planiran za to i to na najgori način. To je nešto o čemu nikad nisam govorio. Planirana sam za elitnu prostituciju najviše zato što sam hiperinteligentna. Ponuđen mi je ovaj posao da radim s najmoćnijim ljudima na svjetskoj razini – započela je Jovana uvod.

– Ponuda je došla otvoreno, ne uvijeno. Ponuđeno mi je cijelo bogatstvo u zamjenu za to što sam bila uvučena u vrhunsku prostituciju — to jest, da budem žena zadužena za moćne muškarce na globalnoj razini, prvenstveno na polju nogometa. Odabrali su me za to jer savršeno govorim španski i srpski plus vrlo dobar engleski. Zato su me planirali u tim španjolskim nogometnim krugovima – istaknula je.

– Bili su to trenuci u mojoj karijeri u kojima sam položio ispit. Jednom ću detaljno ispričati što se tamo dogodilo, ali sada mogu reći da me taj čovjek uvjeravao 12 sati i nudio mi sve na ovom svijetu. Još su mi u svježem sjećanju rečenice koje mi je govorio. Bilo je to netom nakon mog 24. rođendana. Tek sam nedavno diplomirao na fakultetu. Imali su i informaciju s Pravnog fakulteta da sam izuzetno inteligentan, kao i tu fatalnu osobinu – uključujući i Jeremićevo priznanje za YouTube kanal “Inspiracija dana – inspiracija noći”.

– Rekao mi je da samo dvije žene na Balkanu imaju kad se smiju po četiri jamice na licu, Severina Vučković i ja. Taj neki ludi šarm muški poguban, takav imamo oboje. Moje je bilo: “Ne!”— i to ni poslije 12 sati nagovaranja. Desilo se u veljači 2013, bio je Vaskrsni post. Post me spasio jer sam postila. Vjera me spasila. Najveća kušnja u mom životu desila se onda kada sam imala svega 24 godine. Bog me spasio – dodala je.

– Jedan od uvjeta koje je taj čovjek postavio bio je da se više nikada ne javim roditeljima. Tada mi se u glavi upalila crvena lampica. Oni su čudovišta. Bilo je to klasično namamljivanje u prostituciju. Rekli su mi da treba da nosim haljine od 5.000 evra, a ne od 5.000 dinara. Išli su na to jer sam bio na početku karijere i nisam imao novca. Mislio sam da se Jovana Jeremić prodaje za novac, zato mi je smiješno kada mi neko kaže da sam sponzoruša – istakla je voditeljka.

Mafijaši me poštuju
– Kriminalci, vlastodršci i zatvorenici Zabele me poštuju. Mafija me poštuje. Svi me poštuju. Imao je pravo da me pita, ali ja nisam htio biti dio te priče. Djevojkama uvijek savjetujem da to ne rade. Bilo mi je teško, tada sam dovoljno hrabar da pobijedim, da pobijedim samog sebe. Najveća ispitivanja su bila na početku moje karijere; to je bio najneuništivi period mog života – rekla je Jovana.

Koliko god izvana lijepo izgledala ova elitna prostitucija za bogatstvo, čak i kada je riječ o najvišoj razini prostitucije, za koju sam ja dizajnirana, treba napomenuti da sve te žene završe s psihičkim problemima. Ako ne koristite droge ili psihoaktivne supstance, ne možete raditi ovaj posao. Na kraju te pojede noć i nema te nestaneš, poludiš ili završiš u ludnici otkrila je Jovana.

-Kažu ti kako će te vjenčati kad te uvjere da to počneš raditi, ali zapravo se mali broj njih uspješno vjenča. I to se događa, ali je manja vjerojatnost da će se dogoditi. Možda na filmu. To se događa kada se prostitutka na visokom položaju uda za nekoga s kim se prostituirala. Ipak, većina završi u kontejneru. Jedan posto je onih koji se uspješno vjenčaju, a 99 posto ih nestane. Ne osuđujem žene koje se bave prostitucijom: poštujem ih. Ali samo ih želim vratiti na pravi put – zaključio je Jeremić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here