Neki su talenti rođeni u ovoj regiji; neki od njih imaju glazbene karijere duge gotovo pola stoljeća. Jedan od takvih slučajeva je pop ikona Zdravko Čolić, koji je jedan od najpoznatijih pop umjetnika današnjice. Danas vam donosimo kako se drži nakon svih ovih godina.

Malo tko ima tako dugu i raznoliku karijeru kao pjevač Zdravko Čolić. Ova sarajevska ikona tvrdoglavo puni arene diljem Balkana, tako da praktički svatko može pjevušiti barem jednu njegovu pjesmu.

Danas otkrivamo nove informacije o pjevačici. Zdravko Čolić je svakim danom sve više nalik dobrom vinu — poprima sve veću ljepotu i šarm. Dok bi neki to shvatili kao znakove kozmetičkih zahvata (kao kod brojnih pop zvijezda), neka bude samo je li ili nije. Da je ova zvijezda popularna na ovim prostorima, dovoljno govori i fotografija Zdravka Čolića kako uživa na moru.

Njegova nevjerojatna postignuća rezultat su ne samo hit pjesama, već i njegove upečatljive tjelesne građe i očaravajuće karizme koja je privukla mnoge žene k njemu. Oni koji su imali sreću vidjeti ga kako nastupa u ranim godinama, sjetit će se izvanredne prisutnosti na pozornici odjeven u te uske trikoe po kojima se izdvajao od svih ostalih.

Besprijekorna suradnja s plesnom skupinom Lokice srušila je kuću i bilo bi malo reći da je uvijek u ženskom krugu. Fokus na njega potaknuo je vođenje privatnog života radi samoće. Nakon prekida s dugogodišnjom djevojkom Aleksandrom, Čolić je odlučio preuzeti sve obveze kao suprug pun ljubavi koji je stalni otac svojih dviju kćeri Une i Lare u potpunoj povučenosti.

Klonio se blještavila medija kako bi zaštitio tajnost svoje obitelji. Omiljena fotografija Zdravka Čolića s njegova tri ljubimca može se izložiti samo u užem krugu obitelji i prijatelja. Pod ovim okolnostima, pronalazak slike koja prikazuje glazbenika u kupaćem kostimu bilo bi očito iznimno otkriće.

Zdravko je u mladosti pokazivao iznimnu tjelesnu atraktivnost, pa i izvanredne atletske sposobnosti. Stoga je u to vrijeme prema njemu prirodno došlo značajno žensko obožavanje. Junkies In Love svoju su opijenost izrazili ljubavnim pismima i donjim rubljem, neki do te mjere da su bacali osobne stvari na pozornicu.

Jedna smiješna priča je obožavateljica koja je došla u njegov dom u vjenčanici s drugim časnikom u nadi da će se udati za njega. Sada je sretno oženjen i ovakvi događaji su se prestali događati, ali privlačnost može biti velika.

Bliži li se njegov sedamdeset treći rođendan ovog svibnja, mnogi gledaju prema poletnosti mladosti koju će pratiti nepokolebljiva kvaliteta u njegovoj glumi. Još na početku karijere Zdravko Čolić bio je zapažena pojava u cijeloj Jugoslaviji, osvojio je obožavane navijačice od Vardara do Triglava i učvrstio svoju naklonost javnosti.

Poznat po svojoj razigranoj i brbljivoj naravi, a bio je i veliki miljenik među ženama u Jugoslaviji, Čola je bio vrlo tajnovit po pitanju svog privatnog života te o svojim ljubavnim vezama nikada nije govorio u javnosti. Godine 2001., vrlo skromno i tiho, sklopio je sveti brak, dijeleći vječnu ljubav sa suprugom Aleksandrom.

Njihova avantura započela je na čarobnim obalama Jadrana, gdje se duboko prijateljstvo razvilo u ljubav zauvijek. Kako je Čola pronašao svoju srodnu dušu? – Svatko treba imati nekoga tko brine i podržava. To je jedan od faktora koji je uvelike utjecao na naš odnos.
Prije mnogo godina sreli smo se u Makarskoj, gdje je Aleksandra završavala školu kada je došla u Beograd na studije. Njihova je veza s vremenom postajala sve jača, a pjevač se prisjeća kako ju je svakim danom počeo sve više cijeniti. Iskreno priznaje koje su to Aleksandrine kvalitete koje su ga osvojile. Kako ističe, zaista su ga osvojili svojom toplinom i jednostavnošću.

Otkrilo je njezinu duboku brigu i brigu zbog nepokolebljive ljubavi i stalnih misli o njemu. Čovjek može osjetiti nešto posebno kada vidi koliko ga ona zaista voli bez ikakvih riječi. Chola pokušava prenijeti taj osjećaj govoreći kako se može biti s pametnom, lijepom ženom, a opet je ne htjeti posjedovati na opisani način.

Poznati pjevač i njegova voljena supruga jedno su vrijeme svoje dvije kćerkice Unu i Laru s veseljem njegovali na Dedinju – u mirnoj, raskošnoj vili. No, nedavni medijski napisi razotkrili su nešto veliko od obitelji Čolić; prodali su svoju bogatu kuću i preselili se u vilu bliže pitoresknom Banovom brdu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here