– Želim živjeti drugačije. Kao da sam stvarno prošla kroz toliko toga u svojim 20-ima — bilo je krvavo i sada te traume izbijaju na površinu. Još uvijek ne pričam o tome, ali jednog dana ću progovoriti, pa kad glavni akteri budu mrtvi, a do tada ostajem izvan pakta da izađem kao muškarac do kraja. Želim se malo opustiti jer me posao izjeda uz odgovornost. Svaku emisiju doživljavam kao da je ili život ili smrt? Živjeti za svoju emisiju… živjeti od pljeska. Strašan pritisak!

Želja mi je da dobijem ocjenu, a ne da mi Pink svaku večer daruje cvijeće — ali koga zavaravam? Znate što je još ludo? natječući se protiv sebe. I samo stani… ne smijem doživjeti posao kao traumatičan jer će me odgovornost stajati života… Ali ne mogu jednostavno raditi i ne biti oduševljen ovim brojkama.

– U trenutku kada sam izašla na scenu Srbije, to je postalo jedinstveno i neponovljivo, više se nikada neće ni roditi ni napraviti. Moj savjet je da to nitko i ne pokušava, iako vidim da mnoge koleginice djevojke i djeca pokušavaju da me imitiraju. Neki mentori pokušavaju silom da naprave Jovanu Jeremiću. Nema šanse! Nisam nikome kreacija, takva me stvori Bože.

– Nisam nikoga imitirao da bih ovakav, ja sam rođen kao zvijezda. Rođen sam kao javna ličnost i danas nosim sve krstove toga. Nemam iza sebe ni jednu vezu, nego skandale, al’ su to neke pozitivne provokacije. Taj stas ne može da se kupi, niko ti dušu ne može otisnuti… Dušu ne možeš kupiti… E, to me čini drugačijom od drugih – otkrila je Jovana u emisiji “Pričaonica” i šta onda mora promijeniti kod sebe da bi bila sretna:

– Želim živjeti drugačije. U dvadesetima sam se jako mučila, bila je to krvava bitka, a sada te traume izlaze na vidjelo. Još uvijek ne govorim o tome, ali jednog dana ću govoriti; onda kada glavni glumci budu mrtvi, a do tada ću šutjeti zbog svojih izbora do kraja da budem muškarac. Želim se malo opustiti, zatrpan sam poslom i odgovornošću.

Svaka predstava za mene je iskustvo u kojem je kao živjeti ili umrijeti… Živim za svoju predstavu, da zabavim publiku… To je ogroman pritisak. Želim imati rejting koji se ne temelji na Pinkovim mišljenjima… Natječem se sam sa sobom i to mora prestati. Nema šanse da mi taj posao bude traumatičan jer će me odgovornost ubiti… Ali jednostavno ne mogu raditi i ne mariti za ove brojke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here