Goca Tržan (50) nedavno se pojavila u jednoj emisiji, pa je tom prilikom dotakla temu intimnih veza.

Naime, tada je Goca gostovala u Amidžićevoj emisiji i tom prilikom nije imala dlaku na jeziku o ovoj temi. – Kako godinama dolazite do određenog broja samo želite brzo, to kratko i jednostavno – rekla je najprije Goca Tržan, pa nastavila: – Ne podnosim te četverosatne sprave. Ko misli nešto, nema pojma!

Goca se ovdje nije zaustavljala.

– Ima budala koji su na Cialisu, Kamagramu, Viagriju… ja se družim s ljudima koji sa mnom pričaju kao da sam čovjek – rekla je u emisiji.

Inače, poznato je da je Goca Tržan osoba koja važi bez imalo rezervi, a nedavno je progovorila i o svojim bračnim odnosima iznela stav koji je mnoge iznenadio.

U životu sam naučio da su sretna djeca ona sa sretnim roditeljima. Ako nemam osmijeh od ranih sati onda već vidim incident nešto nije u redu ne trebamo juriti za incidentima već zadovoljstvom jer incidenti su prolazni. Milijuni me neće usrećiti, ali prijatelji i obitelj koji mogu okružiti čovjeka zaista mu daju ono što je bitno, tako živim i drago mi je – rekla je pjevačica.

– U braku se ljubav ne podrazumijeva, to je ekonomski i društveni ugovor, a u vrijeme kada se stvara obitelj onda se uglavnom gleda tko ima koliko novca. Tako da što se tiče drugih, oni su na kraju tunela, a ko sam ja da osuđujem, ne mogu ja da isprobavam tuđe kape – izjavila je Goca u emisiji na TV Pink.

– U životu sam naučio da su sretna djeca ona čiji su roditelji sretni. Ako nemam osmijeh od jutra već se vidi da nešto nije u redu, sreća su zgode, ne trebamo težiti sreći nego zadovoljstvu jer sreća je promjenjiva. Puno novca me neće učiniti zadovoljnim — prijatelji i obitelj oko mene. Tako stvarno živim i drago mi je da sam tako dobro odgojena”, dodala je pjevačica.

BONUS TEKST

Jeste li čuli za bulgur? To je jeftina žitarica koja pomaže u kontroli šećera u krvi i potpomaže gubitak masnoće, što ju čini dobrom za jesti svaki dan. Kako bi šećer bio stabilan i skinuli suvišne kilograme, preporučuje se uključivanje bulgura u prehranu. Ova žitarica pomaže regulirati razinu šećera u krvi, a sagorijevanje masnoća također je povezano s procesom starenja.

Vlakna se nalaze u bulguru, a velika količina usporavaju apsorpciju glukoze u krv i tako stabiliziraju razinu šećera u krvi. Također treba napomenuti da su čvršće vrste bulgura učinkovitije u održavanju stabilne razine šećera u krvi. Bulgur može biti vrlo koristan prijatelj tijekom dijete jer pomaže da se brzo ne osjeti glad jer je složen ugljikohidrat.

Nekoliko puta tjedno bilo bi dovoljno, a lako je dostupan po niskoj cijeni u trgovinama. Bulgur je pun vitamina B, E i K te željeza, kalcija, natrija, fosfora, mangana, selena i antioksidansa. Podržava pravilan rad probavnog sustava; to je bila optimalna količina za imunološki odgovor dok je živčana koordinacija pozitivna.

Proizvod je bliskoistočnog podrijetla, a napravljen je od pšenice koja dolazi iz Mezopotamije, gdje je prvi uzgoj ove žitarice datira prije oko 12.000 godina. Pšenica se prvo koristila za izradu kruha, ali kasnije, prije oko 4000 godina, počela je proizvodnja i bulgura. Sada je ova kuhinja simbol Mediterana i Bliskog istoka; nalazi se u zemljama kao što su Indija, Pakistan, Armenija (zajedno s kibbeh), Libanon (isto tako kibbe), kao i na Cipru i u Saudijskoj Arabiji.

Omiljen je sastojak salata, a poslužuje se uz meso ili ribu, kao i samostalno kao povrće. Bulgur se može pripremati na razne načine; jedan od uobičajenih načina je da se nabubri namakanjem u mlaku vodu oko 20 minuta. U suprotnom, može se izravno kuhati dok granule ne omekšaju. Kod kuhanja bulgur prokuhajte s dvije šalice vode po šalici zrna.

Kuhajte na laganoj vatri. Povremeno promiješajte 10 do 15 minuta. Na vrijeme kuhanja utječe i vrsta bulgura — sitno mljeveni bulgur treba preliti kipućom vodom i ostaviti da odstoji 10 minuta. Srednje mljevenje bi trajalo oko 12 minuta, dok bi grubo trebalo oko 15 minuta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here