Tea Tairović izazvala je burne reakcije nakon što je podijelila fotografiju s muškom glazbenom ikonom regije Zdravkom Čolićem.

Zvijezda u usponu, trenutno jedna od najpopularnijih i najtraženijih umjetnica, objavila je svoju sliku u Cholinom zagrljaju, dodajući srce i krunu u opisu, vjerojatno upućujući na Čolin status kralja glazbe.

Nije navela mjesto njihovog susreta i druženja, ali prema raznim snimkama koje su podijelili na društvenim mrežama čini se da je riječ o privatnom događaju u Crnoj Gori. Obojica su dovedeni da uveličaju slavlje, a kada su se uskladili i izveli duet, uzvanike su ostavili u čudu.

Ipak, fanovi su uzburkali društvene mreže zbog glasina da bi Čola mogao biti među njezinim gostima na cijenjenim koncertima u beogradskoj Areni.

Među brojnim komentarima bili su: “Nadam se da će gostovati u Areni”, “Nešto se kuha”, “Toliko skupih umjetnina”, “Možda se Čola pojavi u Areni, što znači da više neću ići”, i “Čola zaista gostuje u Areni, treba me stvarno poslušati što vam govorim.

Tea i Zdravko vežu dugogodišnje prijateljstvo i čvrsta veza, pa se želje obožavatelja čine ostvarljivim, pogotovo ako uzmemo u obzir da je Tea na oba koncerta u Areni publici skrivao noge kao zmija noge.

BONUS TEKST

Dina Dvornik i Danijela prvi su se put susreli u tinejdžerskim godinama, a njihova je ljubav trajala do njegovih posljednjih trenutaka. Ona je ostala njegova jedina prava ljubav, stajala je uz njega na samrtnoj postelji, gdje joj je posvetio svoju najljepšu pjesmu. “Ako me ostaviš zbog drugoga, uzmi i mene”: od mladosti do smrti, umjetnik ju je volio; bila je njegova najveća muza.

Izvanredna pjesma “Ljubav se zove ime tvoje” kultnog Dina Dvornika smatra se jednom od najvećih ljubavnih pjesama s ovih prostora. Napisan i snimljen 1988. u Splitu, malo je poznato da je iskreni tekst inspiriran njegovom dubokom privrženošću prema Danijeli. Putevi su im se prvi put susreli kao tinejdžeri na okupljanju u Splitu. Unatoč nedostatku uzbuđenja i ambijenta kod Danijele, te Dinovoj početnoj ravnodušnosti, odlučila mu je ponuditi priliku.

Jednom je ispričala da je nakon noćne rasprave stigla kući neposredno prije zore dok je on tonuo u san. Nije mu dala svoj broj telefona ni adresu. Sljedećih dana oboje su iskusili osjećaj iščekivanja. Konačno, tjedan dana kasnije, susreli su se u kafiću. Unatoč njezinoj početnoj nevoljkosti da odgovori, on joj je prišao u baru, što je označilo početak njihove veze. U ranoj fazi njihove romanse Danijela je radila kao dadilja u Londonu, dok je Dino konobario.

Dana 12. kolovoza 1989. vjenčali su se i proslavili dolazak svoje kćeri Elle 23. prosinca 1990. Preživjeli su burno razdoblje Dinine karijere u usponu, kao i rat koji ga je duboko utjecao. Sredinom devedesetih suočili su se s krizom kada se on borio sa značajnim problemima s drogom.

Tijekom njihove veze, Danijela nikada nije iskreno razmišljala o razlazu s njim. U jednom trenutku je aludirala na mogućnost da traži nekog drugog, na što je on odgovorio: “Naravno, to je u redu, ali povedi i mene.” Neću vam se nametati; Jednostavno želim biti uz tebe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here