Nedavno su srpski košarkaši pokazali svoje nevjerojatne vještine tijekom Olimpijskih igara. No, kasnije su se našli na meti internetskih sprdnji zbog pijanog stanja dok su primali medalje. Danas otkrivamo još jednu informaciju o jednom od igrača.

Nakon zasluženog priznanja za brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, Bogdan Bogdanović izbija kao primarni protukandidat uz Nikolu Jokića. Prikupio je veliku bazu obožavateljica među mladim ženama u Srbiji, koje su pune optimizma zbog njegovog trenutnog statusa samca. Danas zalazimo u njegov osobni život i osvjetljavamo tu temu.

Mnoštvo članaka fokusirano je na Bogdanova postignuća u sportu, što nerijetko skreće pozornost na njegov privatni život. Povezivali su ga s raznim ženama, uključujući tenisačicu Olgu Danilović i glumicu Jovanu Stojiljković; međutim, često se pojavljuje na događanjima bez pratnje.

Ono što Bogdan uvijek iznova ističe jest da mu je obitelj na prvom mjestu i najveća podrška. Njegova sestra Bojana Bogdanović sažima svu njegovu bit. Kad se Bogdan odlučio preseliti k Oskaru i nastaviti njegovu karijeru, njegova je partnerica podnijela znatnu žrtvu napustivši cijeli život kako bi ga pratila.

Bogdan trenutno nadzire kamp i zakladu čiji je cilj njegovanje ambicioznih mladih talenata koji žele oponašati njegov uspjeh. Stoga nije šok da je njegova posljednja javna primjedba bila posve očekivana. Na pitanje kome bi povjerio svoje financije i novčanik, Bogdan je odgovorio jasno – Bojani Bogdanović.

Često izražava duboku naklonost prema svojoj sestri, gledajući na nju kao na svoju najvjerniju osobu od povjerenja. “Od ranih godina bili smo nerazdvojni. Za mene je ona društvo bez premca”, primijetio je. Bojana Bogdanović je u intervjuu za emisiju “Oko” podijelila divljenje bratu, okarakteriziravši ga kao vječito dijete.

Divila se njegovom mladenačkom duhu, uspoređujući ga s Petrom Panom. Pokazujući svoju nepokolebljivu predanost, Bojana je cijelu godinu provela podržavajući i organizirajući njegove poslove. S ponosom je izjavila da nikada nije propustila nijednu utakmicu svog brata, naglašavajući svoju predanost njegovom uspjehu.

Bonus tekst

Među brojnim javnim osobama koje nose umjetnička imena posebno se ističe Alen Islamović. Nekada slavljen kao omiljeni pjevač “Bijelog dugmeta”, otkrio je da mu je pravo ime Alija, što je detalj koji nije svima poznat. Iako uživa veliku popularnost među obožavateljicama, njegov pravi identitet ostaje dobro čuvana tajna. U svom postu dao je uvid u svoje obrazloženje za ovaj izbor.

Alen je spomenuo da se u javnosti pojavljuje drugačije, što nije neuobičajeno jer mnoge slavne osobe traže alter ego za javno priznanje, često birajući nešto neobično. Napomenuo je da on nije iznimka u tom trendu.

Alen Islamović, nekadašnja pop-folk ikona Balkana i pjevač grupe Bijelo Dugme, smanjio je svoje nastupe u posljednjih godinu dana. Kad se odmakne od mikrofona, može ga se naći kako pjeva u svom prostranom lješnjaku. Prostirući se na ogromnim hektarima, Alenov gaj bilježi uspješne berbe od 2020. godine.

Pjevac je napomenuo da su se za njegov proizvod zainteresirale renomirane europske kompanije, što mu je omogućilo izvoz lješnjaka iz Bihaća na svoje lokacije u Švicarskoj i Njemačkoj. “Lješnjaci koje sam uzgojio od europskih sorti su zaista izvanredni i posjeduju divnu slatkoću. Ovi lješnjaci su impresivno veliki. Bude li ova sorta dobra, razmišljam o njenom predstavljanju na tržištu.

Optimističan sam da će prinosi premašiti očekivanja. Uzgoj lješnjaka predstavlja ohrabrujuću priliku za budućnost i ja to svima svim srcem podržavam; ovaj svestrani usjev ima brojne primjene u različitim sektorima industrije.

Na upit da li je netko od njegovih kolega zainteresiran za ovu poslovnu priliku, Islamović je odgovorio: “Svakako da je prije četiri godine među prvima pokazao interes Goran Bregović. Odmah je tražio da mu pošaljem dva-tri lješnjaka, uz napomenu da ima vjeverice.U razgovoru s premijerom Weekend-a Alen je podijelio optimizam o povratku u normalu kako bi on i njegovi kolege mogli nastaviti s radom.

Spomenuo je da su on i njegova supruga investirali u zemljište koje se nalazi u Bihaću, koncentrirajući se posebno na identificiranje usjeva koji bi uspijevali na pjeskovitom tlu. Nakon detaljne analize tla, ustanovili su da bi lješnjaci bili idealni za ovaj tip tla. Dodatno, Alen je istaknuo da obližnje Unsko jezero dodatno ide u prilog pogodnosti pjeskovitog tla za uzgoj lješnjaka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here