Pjevačica Aleksandra Prijović na svom trećem prošlogodišnjem koncertu u Zagrebu ispričala je potresnu priču iz svoje prošlosti. To je dirnulo mnoge u publici, a ona nije mogla suspregnuti suze.

Aleksandra je ispričala dirljiv trenutak koji je odjeknuo mnogima, ispričavši kako je njezina majka izgubila posao i odrekla se svega zbog nje, što je dovelo do financijskih poteškoća.

Tijekom tog izazovnog razdoblja, njezina je teta uskočila u pomoć, šaljući novac za haljinu potrebnu za natjecanje.

Jedna od njezinih kolegica također je bila emotivno dirnuta njezinim otkrićem. Na koncertu je Tea Tairović, koja je bila gošća, počela plakati pred publikom zbog Aleksandrinih izjava.

Inače, Aleksandra je svoju karijeru započela 2012. godine sudjelovanjem u natjecanju Zvezde Granda, gdje se istaknula kao jedna od najistaknutijih učesnica. Nekoliko godina kasnije upoznala je Filipa Živojinovića za kojeg se udala 2018., a kasnije i sina Aleksandra.

– Nisam sigurna u koji smo se putevi prvi put sreli, ali zaista vjerujem da nas je sudbina spojila – ispričala je Aleksandra jednom prilikom. “Godinama smo se susretali na različitim mjestima, često samo u prolazu.

Sretali smo se i na privatnim okupljanjima Brene i Bobe, gdje sam često nastupao, iako su te interakcije bile kratke i bez formalnog predstavljanja.”

Bila je to trenutna privlačnost.

Od trenutka kada sam ga upoznala, shvatila sam da će to biti ljubav koja traje cijeli život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Njegovi maniri, proces razmišljanja i stavovi brzo su me osvojili. Već tada sam bila sigurna da je on taj za kojeg ću se udati.

Posebno me se dojmilo kada je prvi put trebao posjetiti moj dom; raspitao se što bih želio jesti i piti da ponesem sa sobom. Odgovorio sam s “ništa”, kao što to često biva na početku veze – kad ti je netko privlačan, ne osjećaš ni glad ni žeđ, primijetila je i nastavila:

Tražio je da zna što pijem, a ja sam mu odgovorila da je to samo voda. Kasnije se pojavio kod mene doma noseći paket vode. Ta me gesta osvojila, jer je pokazala da me iskreno sluša. Tko bi drugi donio paket vode kad je jasno da je već imate kod kuće?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here