U nedavnoj emisiji plesačica i pjevačica Vesna Đogani otkrila je da se nikada nije susrela sa svojim ocem.

Oca nikad nisam sreo i nemam pojma kako izgleda, ali znam mu ime i prezime. Nedavno su mi se javila njegova braća iz Knina u Hrvatskoj.

Vesna je za WTF radio podijelila da se 2019., tijekom nastupa u Kninu, raspitivala kod konobara u restoranu o prisutnosti obitelji Trivić. Sljedeći dan nakon predstave otišla je upoznati svoju obitelj.

Napomenula je da je pokušala doći do oca, ali nažalost nije dobila povoljan odgovor.

– Ohrabrena prijateljicom Katarinom pokušala sam promijeniti situaciju. Našli smo telefon, a kad sam nazvao, javila se Vera, njegova tadašnja supruga. Predstavila sam se rekavši: “Dobar dan, ja sam Vesna, vaš muž je moj tata. Samo sam vam htjela dati do znanja da postojim.

Đoganijeva je priznala da ga nikada nije pokušala locirati od trenutka kad je dobila odgovor “Ne, ne postojiš. Nemoj nas više zvati”, prije nego što je poziv naglo prekinut. Čak i sada, ona se bori da shvati očeve postupke.

Bonus tekst

Gljivice su prvenstveno odgovorne za neugodan miris stopala, a ovaj članak će se pozabaviti cijelim problemom smrdljivih nogu. Problem neugodnog mirisa cipela značajan je i za muškarce i za žene. Kako ukloniti neugodan miris iz tenisica? Kao i obično, imamo lijekove za podijeliti, stoga nastavite čitati ovaj članak.

Gljivice su glavni krivci za smrdljiva stopala, stoga ćemo istražiti cjelokupnu problematiku vezanu uz ovaj problem, uključujući same gljivice i nelagodu koju one donose pojedincima. Bilo ljeti ili osobito zimi, izuvanje cipela u javnosti može biti prilično neugodno, pogotovo ako ste svjesni značajnog problema sa svojim stopalima – kao što je gljivica na noktima, koja pridonosi neugodnom mirisu. To zauzvrat rezultira neugodnim mirisom koji ostaje u vašim cipelama! Ljudi obično izražavaju:

“Moje tenisice, čizme i cipele ispuštaju neugodan miris.” Ova izjava odražava neugodan miris koji proizlazi iz obuće, a koji se obično ne pripisuje cipelama osim ako su izrađene od nekvalitetnih sintetičkih materijala. Kako ukloniti miris iz cipela? Neophodno je temeljito dezinficirati obuću, jer postoji velika vjerojatnost da su ih zarazile gljivice, što predstavlja rizik od ponovne infekcije stopala ako se ne postupi po tom pitanju. Za početak, sprejevi za cipele vrlo su učinkoviti i lako dostupni; možete ih kupiti na raznim mjestima, uključujući ljekarne i parfumerijske trgovine.

Vaše će se cipele revitalizirati, a ostaci gljivica eliminirati uz njihovu pomoć. Za nanošenje jednostavno raspršite otopinu na cipele s udaljenosti od 15 cm, pola sata prije polaska. Alternativno, svoje cipele možete tretirati preko noći dok nisu u upotrebi. Miris će nestati u roku od 24 sata, a potrebno je ponoviti postupak više puta. Budite uvjereni, problem će se s vremenom riješiti, što će dovesti do vašeg zadovoljstva.

Posebni puderi za stopala mogu pružiti iste prednosti, jer bi trebali sadržavati i antifungalne sastojke i ugodne mirise za uklanjanje mirisa cipela. Ovi prašci su lako dostupni u ljekarnama i drogerijama. S vremenom ćete biti zadovoljni rezultatima. Osim toga, dostupni su prirodni lijekovi za rješavanje problema s neugodnim mirisom tenisica i gljivicama stopala.

Počinjemo s poznatom i za naše prilike uvriježenom: neizostavnom sodom bikarbonom. Učinkovito uklanja neugodne mirise iz kućanskih predmeta kao što su tepisi, kauči, madraci i jastuci; pa zašto ga ne biste dodali svojim cipelama?

Korištenje je nevjerojatno jednostavno – samo ga stavite u cipele prije nego što krenete van ili čak dok su kod kuće – kako biste uklonili neugodne mirise. Ovaj proizvod učinkovito rješava dva problema odjednom: ne samo da uklanja neugodne mirise, već i eliminira ostatke bakterija i gljivica prisutnih u vašoj obući. Osim toga, siguran je za upotrebu, osiguravajući da ni vaša koža ni cipele neće biti ozlijeđeni, što je važno za razmatranje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here