Ceca Ražnatović i Saša Vidić u braku su već nekoliko godina.

Dugi niz godina Ceca Ražnatović i Saša Vidić bili su u dubokom prijateljstvu, zajedno su putovali, dijelili tajne, bili intimni… sve dok se njihova veza neočekivano nije raspala.

Nakon toga Saša je Ražnatovićku često vrijeđao, no ona mu nije odgovorila, bez obzira na pogrdne komentare koje je upućivao njoj ili njezinoj djeci.

Skoro godinu i pol nakon Vidićeve smrti, njegov prijatelj Ivo za Kurir je rekao da je pokojni kreator volio da se mogao pomiriti s Cecom.

Ceca Ražnatović i Saša Vidić prekinuli su prijateljstvo bez ikakvog razloga. Prošlo je godinu i pol dana od smrti mog suborca, prijatelja i brata. Od tog travnja do danas nitko od mojih prijatelja, javnih osoba ili suradnika nije posegnuo da mu oda priznanje.

Ovo je za mene bilo neočekivano. Iako se radije ne izlažem u javnost, pogotovo jer smo se nas dvoje družili i putovali, nikada nisam tražio da me prepozna. Međutim, sada shvaćam da je bio u pravu; ova javna sfera samo je fasada.

S obzirom da su društvene mreže danas toliko prisutne, sve pratim pomno, a od njegove smrti nije podijeljena nijedna fotografija, barem u znak poštovanja. Čini se kao da nitko ne živi.

Prošlo je skoro godinu dana, a prošlo je još više vremena, a ako ne podijelite nešto o njemu, kao da ga nikad nije bilo. Zbog toga Ivo izražava duboku tugu; hrabro su se borili za njega, i mnogi su se radovali, ali sada je tišina.

Naveo je da je Vidić otišao za stalno, a najviše mu je žao što se nikada nije pomirio s Cecom Ražnatović, s kojom godinama nije komunicirao i koju je često vrijeđao u novinama.

Bonus tekst

Kako bi se osigurala sigurnost hrane i spriječio rast bakterija, neophodno je pravilno skladištenje piletine. Za najbolje uvjete, savjetuje se da se sirova piletina i druga perad, poput puretine, drže u hladnjaku 1-2 dana.

Održavanje temperature ispod 4°C ključno je za sprječavanje brzog rasta bakterija. Ako imate ostatke kuhane piletine koju trebate pohraniti, hladnjak služi kao odličan izbor jer može održati idealne uvjete oko 3-4 dana. Kako biste poboljšali svježinu i smanjili mogućnost kontaminacije, preporuča se staviti kuhanu piletinu u zatvorenu posudu.

Kada je u pitanju nekuhana piletina, zamrzavanje služi kao siguran i učinkovit način skladištenja, omogućavajući čuvanje u zamrzivaču čak devet mjeseci. Kako biste postigli optimalno očuvanje mesa i izbjegli spaljivanje u zamrzivaču, savjetuje se korištenje dobro zatvorene vrećice za zamrzavanje za pohranu.

Ako imate cijelo pile koje želite zamrznuti, ono se može sigurno čuvati u zamrzivaču do godinu dana. Kako biste se zaštitili od štetnih utjecaja opekotina zamrzivača, preporučljivo je temeljito zamotati piletinu u više slojeva folije za zamrzavanje ili je staviti u za to predviđenu vrećicu za zamrzavanje.

Zamrzivač služi kao pouzdan izbor za čuvanje kuhane piletine. Možete biti sigurni da se može sigurno čuvati u zamrzivaču 2-6 mjeseci. Kako bi se osigurala optimalna kvaliteta i konzistencija, preporuča se koristiti hermetički zatvorenu posudu ili vrećicu za zamrzavanje za čuvanje kuhane piletine.

Korištenje ove metode može zaštititi meso od oksidacije, a pritom sačuvati njegovu inherentnu mekoću. Osiguravanje ispravnog skladištenja piletine u hladnjaku i zamrzivaču ključno je za očuvanje sigurnosti hrane i njezino održavanje u optimalnom stanju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here