Ina Gardijan imala je privilegiju nastupiti na proslavi u čast srpskih olimpijaca, no imala je suptilnu zamjerku prema svom kolegi umjetniku Radiši Trajkoviću Đaniju.

Nedavno je srpskim olimpijcima priređen svečan doček ispred Skupštine grada Beograda, nakon čega su svoje uspjehe proslavili u jednom prijestolničkom klubu.

Iako je na spomenutu zabavu bilo pozvano osam pjevača, Radiša Trajković Đani nijednom nije imao priliku da se lati mikrofona zbog svojih kolega koji su, prema njenim riječima, bili solisti.

Postavu pjevača činile su Milica Pavlović, Tanja Savić, Milica Todorović, Danica Crnogorčević i Ina Gardijan, a uz njih nastupila je i Jelena Karleuša.

– Pravda za kralja Đanija! Je li moguće da nitko nije uzeo mikrofon nekoj nebitnoj Ini i dopustio pjevačici ovakvog kalibra da nastupi? Ne prođe dan, dragi Đani, da moji prijatelji i ja ne sviramo tvoje pjesme! – objavila je Karleuša u svom storiju.

Već nekoliko dana priča se o ranije spomenutom skandalu, a podršku svojoj kolegici umjetnici dala je pjevačica Dara Bubamara.

Možda nije kolegijalno, ali politika je nesigurna; vjerojatno su sportaši odabrali pjevačicu. Pjevači često vjeruju da mogu nekoga osvojiti – primijetila je Dara u emisiji “Ekskluziv”, pa nastavila:

– Ne zamjeram ni prema kome; svatko vodi svoje bitke. Moje srce je uz Đanija, kojeg duboko poštujem i volim, kao i Slađu. Svaka je osoba usredotočena na svoje interese, a Bog sve promatra, osiguravajući da će im se ono što iznesu na kraju vratiti.

Nakon višednevnog medijskog pisanja, Inin menadžer javio se za Informer i kratko poručio Dari:

– Očito Dara Bubamara ima dosta posla oko svog komentara… Nisam siguran; da budemo iskreni, obično ne bismo davali komentare o takvim stvarima.

Bonus tekst

Tehnike bez napora za održavanje netaknutog sudopera Začepljen sudoper može predstavljati značajan problem u svakom domu; međutim, postoje različita jednostavna i ekološki prihvatljiva rješenja za rješavanje toga. Sve što trebate su artikli koji su obično dostupni u vašoj kuhinji, kao što su soda bikarbona, ocat, deterdžent za pranje rublja i limunska kiselina.

Pomiješajte malu količinu limunske kiseline s toplom vodom, a zatim izlijte smjesu u sudoper. Ovo rješenje ne samo da je učinkovito u uklanjanju prljavštine i nakupina, već je i nježno za vodovod i sigurno je za okoliš. Za drugu metodu upotrijebite ocat i sodu bikarbonu: počnite dodavanjem pola šalice sode bikarbone u odvod, a zatim dodajte šalicu octa. Zatvorite otvor i ostavite smjesu da odstoji 30 minuta prije ispiranja vrućom vodom.

Ovom kombinacijom stvara se reakcija koja otapa nakupine unutar cijevi. Da biste koristili metodu octa i aspirina, stavite dvije tablete aspirina u odvod, a zatim šalicu octa. Nakon što prestane mjehurići, ulijte kipuću vodu u odvod. Ova metoda je vrlo učinkovita za uklanjanje tvrdih naslaga.

4. Deterdžent za pranje rublja: Ulijte 3-5 žlica deterdženta u odvod i ostavite da odstoji minimalno 20 minuta, najbolje preko noći. Nakon toga aktivirajte vodu kako biste osigurali temeljito ispiranje. Korištenje ovih metoda pomoći će vam da svoj sudoper održite čistim i da dobro funkcionira bez potrebe za jakim kemikalijama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here