Voditelj Ognjen Amidžić, uz suprugu i suradnicu Minu Naumović, važi za jedan od najkompatibilnijih parova u našoj domaćoj javnosti.

Mina i Ognjen često objavljuju isječke iz svojih privatnih života na svojim Instagram nalozima, omogućujući javnosti da još jednom svjedoči dubini njihove ljubavi i snazi ​​njihove veze.

Uz nasljednika Peruna, njih su se dvoje odvažili na ocean, gdje su se raskošno naslađivali.

Mina je podijelila fotografiju koja je obradovala njene brojne pratioce. Na njoj se vidi bez imalo šminke, dok je Ognjen nježno drži za lice i ljubi u obraz.

Mnogi su se složili da Naumovićka i bez kozmetike posjeduje prirodnu ljepotu, te da je među rijetkim osobama koje bez ikakvih napora mogu otkriti pravog sebe bez ikakvih dodataka.

Izrazi poput “Oh, ova žena je…”, “Oh, tvoje oči su zapanjujuće” i “Tako si ljupka” bile su među izrečenim primjedbama.

Bonus tekst

Apiterapija ima značajnu ulogu u prirodnoj medicini, koristeći pčelinje proizvode za rješavanje specifičnih zdravstvenih problema i uvrštavajući ih u svakodnevnu prehranu kako bi poboljšali dobrobit i spriječili bolesti kod ljudi i životinja. Primjena pčelinjih proizvoda u apiterapiji nadilazi puku oralnu konzumaciju; također obuhvaća lokalizirane tretmane.

Primjerice, med se primjenjuje izvana za pomoć u cijeljenju rana koje se dulje zacjeljuju, dok su otopine propolisa korisne u liječenju gljivičnih infekcija stopala i herpesa. Nadalje, pčelinji otrov služi u terapeutske svrhe za reumatske tegobe, a matična mliječ često se uključuje u kreme protiv starenja, uz niz drugih primjena.

Bitno je naglasiti da se, za razliku od sintetskih tvari, tijelo ne može obraniti od pčelinjih proizvoda. Zamršen sastav i sinergijski učinci ovih tvari dobivenih od pčela ključni su za promicanje zdravlja i liječenje raznih bolesti. Zbog blagotvornog djelovanja na organizam sve su popularniji pripravci koji sadrže med, pelud, propolis i matičnu mliječ.

Na ljekovitu učinkovitost meda utječe njegova kvaliteta i određeni biljni izvor iz kojeg je dobiven. Zbog svog osebujnog sastava, med posjeduje značajna antimikrobna i antioksidativna svojstva. Nadalje, služi kao lako probavljiva hrana koja brzo nadoknađuje iscrpljenu energiju, a dosljedna konzumacija poboljšava fizičku izdržljivost i mentalnu ravnotežu.

Sirovi med i propolis sadrže fitonutrijente koji su pokazali obećanje u prevenciji raka. Dodatno, kombinirani učinak flavonoida prisutnih u medu, propolisu i peludi, osobito kada se koriste uz druge lijekove, igra ključnu ulogu u prevenciji i liječenju tumora. Studije pokazuju da redoviti unos meda povećava koncentraciju korisnih antioksidansa u krvotoku, koji imaju antibakterijska svojstva.

Tradicionalna medicina od davnina priznaje ljekovita svojstva meda u ublažavanju simptoma gripe i prehlade. Opsežna istraživanja jasno su pokazala da med služi kao izvrstan prirodni zaslađivač za osobe koje imaju dijabetes tipa 2 i povišenu razinu kolesterola.

Med posjeduje brojna ljekovita svojstva; poboljšava apsorpciju i učinkovitost lijekova, a istovremeno čisti tijelo od toksina. Njegove su ljekovite prednosti važne u liječenju raznih bolesti, uključujući gastritis, čir na želucu i crijevne infekcije, a pomaže u kontroli proizvodnje želučane kiseline i detoksikaciji jetre.

Osim toga, med služi kao lijek za ginekološke probleme, ublažava jutarnje mučnine i rješava respiratorne bolesti uključujući kronični bronhitis, bronhijalnu astmu, rinitis, alergijski rinitis, faringitis, sinusitis i laringitis. Štoviše, pomaže u borbi protiv anoreksije ili smanjenog apetita, regulira rad crijeva, ublažava zatvor i nudi olakšanje od hemoroida.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here