Svi domaći mediji preplavili su se najnovijim vijestima o burnoj agendi Bogdana Bogdanovića. U pisanoj izjavi doznaje se da je započeo ljubavnu vezu sa šarmantnom Milicom, grafičkom dizajnericom iz Novog Sada. Njihova ljubavna priča izašla je u javnost nakon ceremonije Olimpijskih igara.

Video koji prikazuje njihove nježne zagrljaje i blisku interakciju u klubu brzo je kružio na više platformi društvenih medija. Prema dostupnim informacijama, pet godina mlađa Bogdanovićeva partnerica bila je ključna podrška tijekom natjecanja u Parizu, uz obitelj. Nakon razlaza sa Sarom, Bogdan nije ostao nevezan dulje vrijeme.

Kao netko tko prirodno istupi naprijed kada se pojave emocije prema drugoj osobi, ova situacija nije bila iznimka. Bez muke mu je osvojila srce, već duže vrijeme plijenila je njegovu pažnju na Instagramu jer je često lajkao njezine objave. Njihov prvi susret bio je brzo organiziran, što je dovelo do brzog procvata ljubavi.

Prema izvoru, značajnu ulogu u njegovom životu u tom periodu odigrala je Milica, prijateljica koja ga je bodrila tijekom utakmica i slala ohrabrujuće poruke. Izvor dalje opisuje Miličin izgled i napominje da su se zajednički dogovorili da njihova veza ostane privatna, što je izbor koji oboma dobro ide. Ipak, kako se kaže, ljubav ne može dugo ostati tajena.

Da nije bilo videa i fotografija koje su osvanule s nedavnog slavlja naših olimpijaca u Beogradu, njihova bi romansa još uvijek bila tajna. Bogdan je ovom događaju prisustvovao sam, dok je Milica sa prijateljima stigla kasnije u restoran. Kako je večer odmicala i atmosfera postajala opuštenija nakon nekoliko pića, Bogdan je konačno obuhvatio Miličin struk, a zatim ju je spustio malo niže, natjeravši je da se nasloni na njega i nasloni glavu na njegovo rame.

Bogdanu su tokom cijele večeri prilazile razne grupe djevojaka, ali on nije pokazao interesovanje, jer mu je fokus ostao samo na Milici, što je tada svima bilo nepoznato. Kemija koju su dijelili bila je neporeciva, a iako su svoju vezu odlučili zadržati privatnom, među ostalima postojala je zajednička nada da će ostati zajedno što je dulje moguće, budući da su na njih gledali kao na lijep par”, zaključuje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here