Pjevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš dugi niz godina uživaju u braku punom ljubavi, koji je mnogima svijetao primjer prave ljubavi.

Zorica je podijelila trenutak kada je shvatila da je Kemiš ljubav njenog života.

Napomenula je da u početku nije vjerovala da će to biti ljubav za cijeli život, no njezini su se osjećaji ubrzo promijenili.

Spontano sam se susrela sa svojim partnerima, što me je navelo da povjerujem da je nepovezanost razlog našeg prekida. U to vrijeme, da je itko rekao da je Miroljub moja prava srodna duša, odbacio bih tu ideju.

Ipak, tu smo. Frustrirao me njegov ženskarski način; nakon koncerta u Sava centu, na after party poveo je bivšu, sadašnju i buduću suprugu (smijeh). Tek kad mi je majka umrla, shvatila sam da je on čovjek koji mi je suđen, razmišljala je, prisjećajući se tog vremena.

Gubitak majke me nevjerojatno teško pogodio! Ostao je uz mene 24 sata. Jedina želja mi je bila slijediti mamu, bez obzira na djecu… Pojavio se kao vreća u pokretu, gotovo kao zombi. Tada to nisam shvaćao. Na kraju sam izgubila sposobnost govora… opada li mi kosa…

Bio je trenutak kada sam bila pod tušem, potpuno nesvjesna da mi kosa pada po cijelom tijelu. Pogledala sam ga, a on je samo rekao: „Bako, mnogo smo te voleli, ali molim te nemoj da me pustiš“, ispričala je Zorica, a u očima su joj bile suze.

Kako sam počela shvaćati, prepoznala sam da on dijeli ovu bol sa mnom i čini sve što je mogao da me podrži. U tim trenucima je postalo jasno da je on pravi čovjek za mene, rekla je pjevačica u emisiji “Premijera – Vikend specijal”, dok je njen Kemiš teško suspregnuo suze.

Bonus tekst

U toplim ljetnim mjesecima, kada naša stopala žude za slobodom, mnoge se žene susreću s dilemom. Ovo doba godine često potiče osjećaj nelagode i samosvijesti, osobito u pogledu izgleda stopala. Nožni prsti koji izgledaju nepravilni, iskrivljeni ili neprivlačni mogu dovesti do neugodnosti. Zbog toga se te osobe često odlučuju za zatvorenu obuću poput tenisica, iako žele nešto prozračnije i udobnije.

U nadolazećoj godini bit će značajna potražnja za dizajnom sandala koji predstavlja bezvremenost, prilagodljivost različitim odjevnim kombinacijama i sposobnost pokrivanja prstiju. Ova jedinstvena sandala ženama nudi izvrstan spoj udobnosti i trendi. Postižući savršenu ravnotežu između stila i udobnosti, ove sandale služe kao idealno rješenje za sve koji nisu sigurni u svoja stopala, ublažavajući svaku nelagodu koju mogu osjetiti.

Sa zatvorenim prednjim dizajnom, ove sandale skrivaju vaše prste dok ostatku stopala nude dovoljno prostora za prozračivanje. Time se postiže savršen sklad između diskrecije i prozračnosti, omogućujući vašim stopalima da ostanu udobni. Spoj stila i praktičnosti je ključan. Ne samo da su ovi dizajni sandala iznimno dobri, već pokazuju i izvanrednu estetiku.

Dostupan je raznovrstan izbor izbora, od opuštenih stilova idealnih za dnevnu upotrebu do sofisticiranih dizajna za večernje prilike. Posljedično, svaka žena može pronaći par koji savršeno odgovara njezinim individualnim željama i potrebama. Samopouzdanje je prvi korak prema uspjehu. Ulaskom u ove sandale brojne će žene povratiti svoje nekoć oslabljeno samopouzdanje. Više se neće suočavati s izazovom biranja između udobnosti i skrivanja nožnih prstiju.

Umjesto da osjećaju nelagodu, uživat će u slobodi toplih dana. Za one koji žele istaknuti svoju ljepotu i jedinstveni stil, ove sandale su pravi pratilac, bez obzira na stanje prstiju. Ove sandale pružaju savršen odgovor za žene, bez napora spajaju praktičnost, udobnost i eleganciju, omogućujući svakoj ženi da se osjeća samouvjereno i lijepo, bez obzira na to kako joj stopala izgledaju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here