Dugačka karijera Vike Miljković obilježena je mnoštvom hitova, kao i učešćem u ulozi sudije i mentora u “Zvezdama Granda”, što dodatno ističe njen uspjeh i reputaciju koju je stekla.

Unatoč izazovima na svom putu do uspjeha, ostala je postojana u svojim glazbenim težnjama, čak i u nedostatku ohrabrenja ili lijepih riječi iz glazbene industrije. Jednom je ispričala kako joj je poznati skladatelj predložio da ostavi mikrofon.

Unatoč neuspjesima u mladosti, ostala je nepokolebljiva u svojim težnjama i držala se uvjerenja da će na kraju ostvariti svoj san da postane pjevačica.

Dragan Aleksandrić je zaključio da nemam talenta i savjetovao ocu da završim školovanje i udam se, ustvrdivši da pjevačka karijera nije moja budućnost. Posljedično, sve moje nade kao da su nestale. Možda je bio zaokupljen i nije obraćao pozornost, ili me je možda mladost učinila manje zrelom. Moj otac je izjavio da je to zaključak stvari.

Ipak, izdržao sam i nakon godinu i pol sam ga nagovorio da se obrati Marini Tucaković, koja je prepoznala moje sposobnosti. Uspjela sam završiti školu i udati se, tako da je po tom pitanju Aleksandrićeva bila u pravu – ispričala je jednom prilikom Vika za Grand.

Godinama kasnije, Dragan je pomislio da tada Viki vjerojatno nije pridavao pažnju koju zaslužuje.

– Skladatelj je izjavio da ju je on poticao da se dalje školuje i završi fakultet, što je i uspjela. No, pjevanjem se odlično snašla. Napomenuo je da ona i Taške čine fantastičan duo, pohvalivši ga kao divnu osobu.

Sa samo šesnaest godina mlada pjevačica ušla je u glazbenu industriju ne sluteći uspješnu karijeru koju će naposljetku ostvariti, dijelom zahvaljujući i vodstvu Marine Tucaković koja joj je pomogla snaći se na zabavnoj sceni.

Osjećam se zahvalan na navedenom, jer zaista vjerujem da dragi Bog sve na ovaj način dirigira i odlučuje kako će se stvari odvijati. Jasno, mora da sam mu miljenik, pogotovo kad toliko mojih komada točno poravna (smijeh). Dok je njoj bila podrška obitelj, Marina Tucaković je bila uz mene od samog početka – ispričala je svojedobno Vika u emisiji “Iz profila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here