Sinoć, 14. kolovoza, Uroš Živković popeo se na pozornicu jednog modernog prijestolničkog lokala, osvojivši okupljene svojim nastupom.

Pjevač se suočio sa sedmom silom i osvrnuo se na razne nedavne događaje, iznijevši svoje mišljenje o temama koje trenutno zaokupljaju pozornost javnosti.

Među raznim upitima, jedan se odnosio na nedavnu dodjelu medalja srpskim sportašima, a Uroš je objasnio svoj nedolazak.

– “Iako sam dobio poziv od sportaša koji me je istinski dirnuo, već sam bio okupiran. S mnogima sam u dobrom odnosu. Nažalost, nisam mogao doći jer sam bio u Crnoj Gori. Bilo bi to sjajno Čast mi je biti, slavit će brojne medalje, a doći će i moje vrijeme”, rekla je pjevačica.

Na pitanje što misli o tome da Đani nema priliku pjevati među svojim vršnjacima, odgovorio je:

– Što se tiče slavlja, tu nema problema; svi dobivaju naknadu za svoje sudjelovanje. Ako je netko doista motiviran za pjevanje, onda bi to trebao učiniti. Osobno nemam problema provesti cijeli dan u jelu i piću. Na slavljima u dijaspori obično se izmjenjuje šest ili sedam pjevača, a organizacija je dosta učinkovita. Domaćin koordinira događaje i pravi raspored kako bi svi imali priliku nastupiti, napomenuo je Uroš i dodao:

– Bez obzira radi li se o Đaniju ili nekoj drugoj osobi, ja sam dosljedno respektirao svoje starije kolege. Iako nisam posve siguran što se dogodilo, čvrsto sam uvjeren da on, kao stariji kolega, zaslužuje poštovanje bez obzira na broj prisutnih pjevača; stigao je na vrijeme i ostao do zaključenja. Ni ja se ne bih nametao u toj situaciji, ali čini se da neki nemaju razumijevanja za važnost starijih kolega. Uvijek se pobrinem da pričekam starije kolege da izvrše svoje zadatke.

Sada kada je mladi pjevač shvatio da se dobro povezuje s mnogim sportašima, otkrio je i tko su oni.

– Sve ih jako cijenim; oni su doista divni pojedinci. Moram pohvaliti Vasu Micića, on je izuzetna osoba. Moje poznanstvo s njim seže mnogo godina unatrag, od kada smo oboje započeli naše putovanje, i ne mogu biti sretniji zbog njega. Cijela momčad je uistinu fantastična, primijetio je.

Na pitanje o ponašanju Zdravka Čolića u nedavnoj emisiji, gdje je okupljene polivao vodom i gađao bocom, Uroš je rekao:

Nisam tome svjedočio. To nije nešto u što se obično upuštam. Ako me nenamjerno poprskao, to je u redu, iako ne bih odlučila biti u neposrednoj blizini Chole dok on druge polijeva vodom. Ovi navijači su oduševljeni Čolom i više vole biti u njegovoj blizini, ali ja se klonim gužve. Uvijek sam slušao Čolu i poštovao ga zbog njegovih godina i svega što je postigao u životu.

Pjevačica je bacila pogled na Desingericu i otkrila da li im je Despić “oteo” sve djevojke.

– U mom slučaju, stigao je kasno; kad je on počeo raditi, ja sam već bila u vezi. Neka ima svoju slobodu; sve pripada njemu. Oženjen je – nemojte se time baviti, primijetio je prije nego što je spomenuo debitantski album.

“Zadovoljan sam, trenutno radimo na drugom dijelu, a povratne informacije za moj prvijenac su fantastične. Koncept mi ​​je bio nepoznat – singl je samo singl, zahtijeva manje obaveza i manje promocije, a album predstavlja mnogo značajniji poduhvat“, naveo je Živković.

Prateći iskaze domoljublja, Uroš je otkrio gdje su te pjesme najzastupljenije i ima li promjena u posljednje vrijeme.

– Domoljublja sigurno nema, a vjerujem da nam ga zapravo može faliti. Kroz tu pjesmu nastojim poticati osjećaj domoljublja. Trenutno mi to nije u prvom planu, ali ako se okolnosti poslože povoljno, zašto ne? Lazarica mi je do sada u mojoj karijeri donijela najznačajniji uspjeh i na to sam ponosan, rekao je.

U posljednje vrijeme uz obalu su se okupili brojni kolege sličnih stavova koji su se međusobno podržavali; međutim, ima i pojedinaca koji su toliko zaokupljeni sobom da ne mogu uzeti u obzir nikoga osim sebe, što je Uroš primijetio.

Oni koji se bore prihvatiti sami sebe trebali bi se baviti samorefleksijom ili procijeniti svoje živote i karijere, stavljajući se u realan kontekst kako bi pronašli sreću. Varanje sebe ili drugih ne vodi do radosti; umjesto toga, rezultira porazom i nezadovoljstvom. Što se tiče druženja među kolegama, primijetila sam da se mnogi bodre tijekom nastupa, što mi je bilo drago jer su sa mnom bili i neki moji vršnjaci.

Suprotstaviti se mišljenju da su svi pjevači tašti, ovo je jednostavno neistinito; no nerealno je da se nas svih 50 zajedno družimo. Svaki pojedinac ima svoje željene suputnike, ali općenito, među nama postoji međusobno poštovanje, istaknuo je, prije nego što je podijelio s kim bi izabrao na kavu: Jelenom Karleušom ili Topalkom.

– Ne mogu se uspoređivati, pa čemu muka s objema? To se odnosi i na Editu i Karleušu. Jako cijenim Jelenu jer je dugo bila prisutna u emisiji; bila je u mom žiriju u “Zvezdama Granda” i stalno me podržavala. Dok promatram situaciju u svom krugu, ne brinem se za one koji se bore s medijima.

Editu poznajem dugi niz godina i ona je prekrasna mlada kolegica s kojom dijelim pozitivan odnos. Topalko je i moj susjed. Sada želi da izaberem nekoga, ali to nisam ja. Volimo se, pjevajmo, uživajmo u životu i pružimo ruku kad je to moguće. Biti normalan i prijatelj uopće nije teško. Onima koji me poštuju, vraćam duplo više, rekao je Uroš.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here