Nakon razlaza sa Sarom Radović, Bogdan Bogdanović brzo se našao u novoj vezi sa Milicom iz Novog Sada!

Kapetan naše košarkaške reprezentacije, koji se s Olimpijskih igara vratio s brončanom medaljom, pet je godina stariji od svoje nove partnerice, a prema našim saznanjima ona mu je uz obitelj bila glavna podrška tijekom natjecanja u Parizu.

Milica je završila Fakultet tehničkih nauka, bavi se dizajnom i ima jaku strast prema putovanjima.

Nedugo nakon prekida sa Sarom, Bogdan se našao u društvu nove osobe. On je oduvijek preuzimao vodstvo kada djevojka pokaže interes, a ovaj slučaj nije bio drugačiji. Očarana njome na prvi pogled, odmah ju je počeo pratiti na Instagramu, kontinuirano lajkajući njezine objave kroz dulje vrijeme.

Njihov dogovor da se sastanu došao je brzo i odmah su se povezali, zaljubljujući se velikom brzinom. To se dogodilo neposredno prije Olimpijskih igara. Milica ga je na svim utakmicama bodrila svim srcem, slala mu ohrabrujuće poruke koje su mu zaista mnogo značile, otkriva naš izvor.

Odlučili su svoju vezu zadržati u tajnosti, što je izbor od kojeg oboje imaju koristi. Ipak, kao što izreka kaže, ljubav ima način da se otkrije. Da nije bilo fotografija i videa s nedavnog slavlja naših olimpijaca u Beogradu, njihova bi veza možda ostala neotkrivena. On je na događaj došao solo, dok je Milica ubrzo ušla u restoran u pratnji prijatelja i prošla nezapaženo.

Kako je večer odmicala i atmosfera postajala opuštenija uz pomoć nekoliko pića, Bogdan ju je u jednom trenutku obgrlio oko struka, postupno se spuštajući sve niže dok se nije naslonila na njega, naslonivši glavu na njegovo rame.

Cijele noći su mu prilazile brojne grupe djevojaka, ali on nije pokazivao interesovanje, već je sav svoj fokus usmjeravao na Milicu, ne znajući za njih. Kemija između njih je osjetna, a iako svoju vezu više vole čuvati u tajnosti, svi se nadaju da će potrajati jer su divan par, zaključuje naš izvor.

Inače, naš kapiten bio je među najveselijima na fešti, au jednom trenutku je uz Milicu Todorović izveo i pjesmu Tome Zdravkovića, da bi se pjevačici na kraju spustio u zagrljaj.

Bitno je napomenuti da je prije Milice, Bogdan bio u vezi sa Sarom Radović. Prema tadašnjim medijskim napisima, njihova romansa završila je uglavnom zbog udaljenosti između njih. Košarkaš je svoju vezu sa Sarom prvi put javno iznio u siječnju putem priče s broda, a zajedno su bili oko godinu dana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here