Seka Aleksić je na pumpi demonstrirala da nema razloga da se stidi bilo čega.

Neuobičajeno je da promatramo poznate ličnosti kako se bave svojim svakodnevnim rutinama, jer obično postoji netko tko obavlja te zadatke u njihovo ime. No, Seka Aleksić odstupa od ove norme. Svjedočiti Aleksiću na benzinskoj pumpi za neke je sigurno neočekivan prizor..

Seka Aleksić viđena na pumpi, sama je krenula u SKANDAL! Ovaj put je viđena kako pere vjetrobransko staklo vozila svog vozača, ušavši da obavi zadatak koji se obično dodjeljuje službeniku. S obzirom na Sekinu osobnost, vjerojatno je bila u žurbi, a radnica zaokupljena pa je pjevačica bez oklijevanja sama očistila stakla i nastavila put.

Seka Aleksić na benzinskoj pumpi svakako je osvojila sve prolaznike kako svojom akcijom, tako i outfitom koji je istakao njenu figuru.

Možemo ustvrditi da je Seka ovoga puta pokazala osjećaj za autentičnost i spontanost, zbog čega tako dobro odjekuje kod publike; stoga nije ni čudo što je ova scena izazvala bujicu pozitivnih komentara na Instagramu.

Prije nekoliko dana već smo svjedočili dokazima za to. Seka Aleksić je 10. kolovoza nastupila pred 17.000 gledatelja u svom rodnom gradu. Koncert u Zvorniku bio je ne samo duboko emotivan za Seku Aleksić, već je i duboko odjeknuo kod publike.

Folk diva, poznata po osjetljivosti na djecu, svoje najvjernije obožavatelje, bila je posebno zapažena na koncertu u Zvorniku, gdje su upravo djeca ispunila prve redove. Na njihovu radost, Aleksić se, kloneći tipičnog ponašanja velike zvijezde, spustio među publiku, što je oduševilo sve prisutne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here