Unatoč bogatstvu i uspjesima, Duško Tošić oduvijek se sjeća svojih korijena, a prije nekoliko godina u rodnom Orlovatu kod Zrenjanina sagradio je luksuznu kuću koju je poklonio roditeljima.

Nakon smrti supruga Milorada 2018. godine, Nikoleta, njegova majka, nastavila je živjeti u obiteljskoj kući koja se nalazi točno preko puta novoizgrađene kuće njezina sina.

Naša grupa otputovala je u Orlovat, gdje smo razgovarali s bivšim susjedima nekada poznatog nogometaša, koji je danas uspješan menadžer, razgovarajući o Dušku i njegovoj majci, s kojom su njega i njegova sestra Katarina duboko vezane.

– Duška više ne dolazi tako često kao nekada kada bi dolazio redovno. On je dobro odgojen mladić koji se ponosi svojim porijeklom i odakle potječe. Uvijek dobro dijete, nastavio je biti upravo to – ugodna i obična osoba. Kad god dođe posjetiti majku, uvijek nam se javi na kratak razgovor.

Posjećuje za vrijeme velikih praznika, kao i njegova sestra Katarina. Osim toga, često sa sobom dovodi kćeri koje obožavaju provoditi vrijeme kod bake na selu. Mještani Orlovata poručili su kako nema ništa ljepše od ovoga.

Prodavačica u obližnjoj trgovini obavijestila nas je da Duškova majka Nikoleta živi u kući preko puta sinove na njihovoj djedovini i često provjerava njegovo imanje da je sve u redu.

Unatoč tome što su Duško i njegova službeno još uvijek u braku supruga Jelena Karleuša u posljednje vrijeme u središtu medijske pozornosti, posebice nakon što su otkrivene njegove poruke sa Severinom, Tošićevi susjedi izvijestili su kako je njegova majka oduvijek radije suzdržana od razgovora o braku.

– Nikoleta se oduvijek suzdržavala od miješanja u sinovljev brak i nema želju da s medijima dijeli svoje mišljenje o Duškovom ili snahinom životu. Žena usmjerena na svoje poslove i imovinu, utjelovljuje skromnost i ljubaznost. Sreća njezine djece njen je glavni prioritet i dosljedno je poštovala njihov izbor, kao što će to i nastaviti. “Svi je cijenimo ovdje u selu”, podijelio je s nama jedan mještanin.

Zanimalo nas je da li su u posljednje vrijeme imali priliku vidjeti Duškovu suprugu Jelenu u svom selu.

Dok su bili u prijateljskim odnosima, djecu su zbližavali, ali sada samo Duško nastavlja tu praksu. Jelena je uživala u posjetima i boravku u prirodi sa suprugovom obitelji. Iskreno, ne možemo se sjetiti kad smo je posljednji put vidjeli ovdje; vjerojatno je prošlo nekoliko godina, primijetili su.

U razgovoru s Tošićevim susjedima razgovarali smo i o “aferi Severina” koja je isplivala na vidjelo kada je hrvatska pjevačica Jeleni poslala privatno pismo u kojem je otkrila Duškove pokušaje koketiranja s njom. Smatraju da su mediji cijelu situaciju prenapuhali.

– Naši sugovornici zaključili su da su mediji skloni preuveličavati situaciju. Vjeruju da Duško nije imao želju zavesti Severinu te su nas uvjerili da je dobar čovjek, ne dajući razloga da misle drugačije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here