Radiša Trajković Đani nedavno je donio brzu odluku o svojim nastupima, koja će se odmah odraziti. Ova se odluka posebno odnosi na priznanje i slavljenje sportaša i drugih pojedinaca koji s ponosom predstavljaju našu naciju na globalnoj sceni.

Odluka ostaje nepromijenjena, a posebno se odnosi na kolektivne nastupe.

Dopustite mi da objasnim situaciju. Digla se poprilična gužva kada popularna folk pjevačica nije uspjela izvesti nijednu pjesmu na nedavnoj priredbi u čast naših sportaša. Ovo slavlje održano je u ponedjeljak u lokalnom baru u glavnom gradu, gdje se očekivalo da će pjevačica zabaviti i razveseliti pobjedničke sportaše koji su se iz Pariza vratili sa zasluženim medaljama.

Unatoč trudu, Đani nije uspio izboriti red od kolega, zbog čega je na društvenim mrežama izrazio negodovanje zbog događaja koji su se dogodili.

U 22 sata stigao sam nestrpljiv, spreman iskazati svoje divljenje prema svojim sportašima i najdražima. Iščekivanje je ispunilo zrak dok sam čekala svoj red za pjevanje. I naravno, moji talentirani kolege, sjajne zvijezde, trebali su održati koncert. Svi smo se složili oko izbora pjesama kako bismo pokazali svoje talente.

No, na moju nesreću, večer se odvijala drugačije. Došlo je pet sati, a ja nisam imao priliku ni otpjevati nijednu notu. Iskreno se ispričavam svojoj braći i prijateljima; ova situacija je nepravedna. Iako prisutan, osjećao sam se krajnje poniženo. Ovakav osjećaj Đani je iznio na Instagramu.

Nakon što smo otkrili incident, naša ekipa je odmah došla do pjevača, koji se rado upustio u iskreni razgovor s našim novinarom, otkrivajući istinite događaje i iznoseći svoje trenutno emotivno stanje.

Jutros sam već iznio sve svoje misli o tome. Stoga je nepravedno što sam morala pjevati u 7 ujutro. Što sam ja, domar? Došao sam u 22 sata, s Novakom Đokovićem, a nije bilo nikoga od kolega. Tako sam ja prvi stigao, kako u razgovoru za Kurir kaže razjareni Đani.

Dok sam strpljivo i uljudno zauzimao svoje mjesto, držao sam se nade da će biti prisutan privid ljudskosti. Međutim, kako je postalo očito da nema suosjećanja ili bilo kakvih iskupiteljskih kvaliteta, donio sam odluku da napustim okupljanje oko pet sati ujutro i povučem se u svoje prebivalište na prijeko potreban odmor. Moram priznati, cijelo me iskustvo ostavilo s dubokim osjećajem razočarenja i nezadovoljstva, dok je pjevač dijelio svoja razmišljanja o aspektima koji su ga mučili tijekom sinoćnje fešte.

Đani je otkrio da su ga svi često pitali: “Hej, kad ćeš nas počastiti svojim pjevanjem?” U odgovoru je mirno objasnio da strpljivo čeka da kolege završe nastupe. Naglasio je da njegova namjera nikada nije bila otimanje mikrofona ili upuštanje u bilo kakve prepirke na pozornici. Umjesto toga, njegova jedina svrha bila je donijeti radost i sreću publici, posebno ovim divnim pojedincima.

Nakon toga, Trajković, vodeći stručni stožer, poručio je svim suradnicima da je u nastavku nužno precizno poznavanje njegovih nastupa i poštivanje njihovog rasporeda, jer bi u protivnom odbijao buduće pozive i izražavao zahvalnost. na alternativne načine.

Zbog specifičnih detalja priče, osoba s insajderskim znanjem o poslovima pjevačice donijela je odluku da nastavi s ovim putem.

Đani je poznat po svojoj korektnosti i spremnosti da se nađe sa svakim, posebno u vrijeme slavlja ili kada srpski sportaši i umjetnici traže njegovu prisutnost. Nazočio je ovoj zabavi čisto iz istinskog interesa, bez ikakvog osobnog cilja.

Kako je naveo, došao je ranije kako ne bi bio požurivan i strpljivo je čekao svoj red. Kako bi spriječio slične incidente u budućnosti, Đani je donio odluku da za svoje nastupe traži određenu satnicu i toga će se pridržavati, tvrdi pouzdani izvor blizak pjevaču.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here