Osoba za koju kaže da je ljubav svog života je Dragan Stanković.

Jovana Jeremić ponovo je na Instagramu javno izjavila ljubav Draganu, podijelivši fotografiju koja dočarava njihov odnos.

Dogovara se da se određene duše sretnu i prije nego što im se putovi ukrste. Prije tri godine, 2021., lav u meni već je počeo ispreplitati svoju sudbinu s lavicom. U to vrijeme nismo ni slutili budućnost koja nas čeka. Nije mi bio poznat. Upravo tijekom proslave rođenja šestog djeteta moje prijateljice prišao mi je muškarac, pozdravio me i tražio zajedničku fotografiju.

Dvije godine kasnije, na način poznat samo božanstvu, Bog je orkestrirao našu zajednicu. Počelo je božićnom predstavom, ulaznicom i Draganovom srdačnom željom za vječnu ljubav u 2023. godini. Onda smo se nakon šest mjeseci ponovno sreli na rođendanskom druženju moje prijateljice. Nisam mogao ne primijetiti ga, očaran njegovom markantnom pojavom i usamljeničkom prisutnošću.

Činilo se da je izgubljen u mislima, a pozornost mu je bila usmjerena samo na čašu s vinom usred užurbane dvorane. Oduvijek su me privlačili introspektivni muškarci, oni koji odišu mirnom, ali moćnom energijom. Na površini se mogu činiti nezainteresiranima, ali ispod njihove vanjštine krije se skriveni vulkan, okovan ledom.

Jovan je bio primjetno odsutan i nezainteresiran za druženje s drugima. To je potaknulo misao u mom umu – trebala sam se povezati s njim. Nakon svog rođendana posjetio sam prijatelja i zatražio da kontaktiraju “šarmantnog mladića koji odiše vitalnošću” kako bi se raspitali o datumu rođenja.

Kad se odgovor vratio kao Leo, sve je sjelo na svoje mjesto. Uputio sam mu poziv na večeru, ali on je nažalost odbio zbog teniskog meča. No, predložio je četvrtak kao alternativu i tako se rasplelo. Ostalo je, kako kažu, povijest. Ovaj izvještaj obuhvaća bit Jovaninog odnosa, kako ga je ona opisala.

Jovana se sa svojim dečkom svakodnevno upušta u seksualne aktivnosti, tri puta dnevno.

Tijekom predstavljanja doznaje se da se voditeljica i Dragan seksaju tri puta dnevno, što se pripisuje njezinoj sposobnosti da održi svoju figuru.

Jovana je u razgovoru za Republiku izrazila divljenje Draganu i njegovoj sposobnosti da sve očisti. Istaknula je kako je on dominantna figura, iako fizički nije prisutan u njihovom razgovoru, te u svakom pogledu podsjeća na Big Brothera. Jovana je priznala da su, iako situacija može biti izazovna, zdrava prehrana i redovita tjelovježba ključni.

Podijelila je kako ona osobno trenira svaki dan i brine o sebi, ali i pronalazi radost u vezi s Draganom. Jovana smatra da joj je Dragan bio najveća podrška na putu mršavljenja, motivirao ju je da skine još koji kilogram i postane jaka i izdržljiva kao praćka i sajla.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here