Na nedavno održanoj proslavi Jasmin Fazlić, poznat kao Džala Brat, imao je zadovoljstvo pridružiti se Aci Pejoviću u društvu.

U videu koji je izazvao veliku polemiku na društvenim mrežama, Džali Aco je strastveno otpjevao pjesmu “Riblje čorbe” “Dva dinara, druže”. No, pažnju gledatelja zaokupilo je Treperovo neobično ponašanje i prisutnost bijele praškaste tvari na njegovom telefonu. Mnogi su se zapitali o dobrobiti repera i razlozima njegovih neobičnih postupaka.

Među komentarima koji su ostavljeni ispod ovog videa nalaze se razne izjave poput “Radi se kao servis”, “Joj, kako je razbijen ko kanta”, “kako se radi dečko” i “možeš vidjeti na telefonu koliko moj brat je gotov.” Dodatno, tu je i komentar kako se nečiji brat uspoređuje s usisivačem iz serije ‘Teletabis’, a drugi komentar navodi kako je Džala trenutno u Disneylandu i ne prepoznaje Pejovića.

Podsjećamo, Džala i njegov kolega Amar Hodžić, poznat i kao Buba Koreli, dobili su višegodišnju zabranu ulaska u Srbiju nakon koncerta u Nišu 2021. godine. Ova zabrana izrečena je zbog incidenta u kojem je član njihovog tima bacio mladića s pozornice.

Nakon njihovog odsustva iz naše zemlje, njihova popularnost u regionu je doživjela značajan pad. Kao rezultat toga, proširili su svoje nastupe i na Bosnu i Hercegovinu, uz otvaranje štandova u Crnoj Gori tijekom ljeta i raznim lokacijama unutar dijaspore.

Bonus tekst

Značaj mentalnog blagostanja, ključnog elementa ljudskog iskustva, dobiva sve više i više priznanja i sada je tema čestih diskursa. To ne treba čuditi s obzirom na stalnu poplavu pesimističnih vijesti, neizvjesnosti i svakodnevnih prepreka s kojima se susrećemo. Stoga je apsolutno važno da svoje mentalno zdravlje damo kao prioritet i aktivno provodimo mjere za njegovo očuvanje.

Prepoznavanje ranih pokazatelja mentalnog stresa ključno je za promicanje globalne mentalne dobrobiti. Iako je normalno da prolazimo kroz fluktuacije raspoloženja, često zanemarujemo teže znakove koji zahtijevaju stručnu intervenciju. Brzo djelovanje ključno je za očuvanje mentalnog blagostanja, budući da ima moć donijeti značajne pozitivne promjene.

Stoga postaje ključno voditi računa o ovih pet znakova koji služe kao rani signali upozorenja. Često smo skloni zanemariti teže simptome koji zahtijevaju stručnu pomoć, nenamjerno zanemarujući potrebu za intervencijom. Neočekivane promjene raspoloženja. Ako se suočite s naglim promjenama raspoloženja, poput čestih epizoda tuge ili neobjašnjivih provala bijesa, to može značiti da se borite s neriješenim stvarima koje ste uspjeli izbjeći ili zanemariti, ali su sada eskalirale.

Ako se suočite s naglim promjenama raspoloženja, zajedno s drugim izdajničkim znakovima, to bi mogao biti znak da je vrijeme da potražite stručnu pomoć u brizi za svoje mentalno zdravlje. Sklonost odgađanju obveza raširena je pojava, često praćena smanjenim osjećajem užitka u određenim zadacima i privremenim osjećajem olakšanja kada ih možemo odgoditi. Unatoč tome, važno je prepoznati da to ne služi kao valjano opravdanje za stalno odgađanje naših odgovornosti.

Kad je riječ o psihičkom stanju, odgađanje se manifestira kao pojačan osjećaj tjeskobe. Sklonost odgađanju završetka zadatka proizlazi iz težnje za savršenstvom, jer se pojedinci boje da krajnji rezultat neće zadovoljiti njihovu željenu razinu besprijekornosti. Ako se osjećate zaglavljeno i ne možete pronaći rješenje, bilo bi dobro potražiti pomoć stručnjaka koji vam može ponuditi smjernice i pomoć u prevladavanju vaše trenutne situacije.

Glatki prijelaz s jednog događaja na drugi može nekim pojedincima biti prirodan, ali za druge se ovaj naizgled jednostavan zadatak može činiti kao zastrašujući izazov. Osjećaj zarobljenosti nedvojbeno je neugodno iskušenje, a oni koji su ga prošli naglašavaju važnost traženja pomoći i podrške. Kada se suočimo sa situacijama u kojima ne vidimo izlaz ili nailazimo na naizgled nepremostive prepreke, traženje savjeta terapeuta ili psihologa može ponuditi najučinkovitije rješenje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here