Nakon svečanog dočeka ispred Skupštine grada Beograda, koji je okupio oko 70.000 ljudi, naši su olimpijci svoj trijumf odlučili obilježiti uživanjem u društvu najbližih na ekskluzivnoj restoranskoj zabavi u glavnom gradu.

Ugodnoj zabavi i glazbi pridonijeli su Milica Pavlović, Tanja Savić, Milica Todorović, Katarina Gardijan, Danica Crnogorčević, Nikola Rokvić, kao i Radiša Trajković Đani i Željko Šašić koji nažalost nisu imali priliku ni izaći na pozornicu.

Nakon što smo proveli istragu, otkrili smo da nitko od pjevača nije želio nikakvu nagradu, jer su smatrali privilegijom sudjelovati u ovoj komemoraciji.

Tijekom cijele večeri Bogdan Bogdanović bio je predmet zanimanja grupe urbanih djevojaka, no on im nije pridavao poseban fokus, već je svoje vrijeme odlučio provoditi u društvu svojih kolegica.

Ipak, privlačnost Milice Todorović jednostavno je bila prejaka da bi joj mogao odoljeti. Bio je očaran tijekom njihove izvedbe Tome Zdravkovića “Svirajte noćas samo za nju”. Uz visoko podignutu ruku, kapiten naše reprezentacije se zanio, a na opšte iznenađenje Milica mu je čak dopustila da se pridruži i otpjeva dio pjesme. U tom se trenutku potpuno prepustio, pao joj je u zagrljaj.

Na divan način, naše sportaše dočekala je veličanstvena torta dizajnirana da utjelovi bit Olimpijskih igara. Ovo remek-djelo na četiri razine slavilo je njihova postignuća, a svaki je kat predstavljao drugačiji sport i medalju. Donji rang simbolizirao je uspjeh naših košarkaša koji su osvojili broncu.

Povrh toga, drugi rang je počastio našu taekwondoašicu Aleksandru Perišić koja je ponosno osvojila srebro. I na kraju, na vrhu torte, najviši rang rezerviran je za zlatne uspjehe Novaka Đokovića, Damira Mikeca, Zorana Arunovića i naših izuzetnih vaterpolista.

Bonus tekst

Pripremite se za pizzu koja nadilazi područje pukog okusnog užitka i nudi vitalnu hranu za vaše fizičko blagostanje. Uronite u blagotvoran užitak ove hranjive pizze s povrćem, postižući idealnu ravnotežu između uživanja u vašoj voljenoj kuhinji i podupiranja zdravstveno osviještenog načina života. Kako je potvrdila dr. Hazel Wallace, cijenjena nutricionistica, ova će slatka kreacija vjerojatno ponijeti titulu njezinog najdražeg jela tjedna.

Sastojci potrebni za ovaj recept uključuju dvije tortilje, dva jaja, temeljac umaka od rajčice, sir po vašem izboru (mozzarella ili bilo koja druga vrsta) i razne talijanske biljke poput ružmarina, origana, bosiljka, majčine dušice i kadulje. Možete odabrati začinsko bilje koje osobno preferirate, jer nije bitno uključiti ih sve.

Poboljšajte profil okusa određenog povrća, uključujući cherry rajčice, tikvice i rikulu, jednostavnim dodavanjem prstohvata soli i papra. Nakon što ste složili pizzu, stavite je u prethodno zagrijanu pećnicu na 180°C i pecite otprilike 12-15 minuta uz lagane prilagodbe ovisno o željenoj pečenosti jaja. Koje biljke spadaju u klasifikaciju talijanske flore?

Bosiljak ima snažna antioksidativna svojstva, pokazuje antibakterijsko djelovanje, jača imunološki sustav, sprječava oksidaciju kolesterola (čimbenik u razvoju ateroskleroze i drugih kardiovaskularnih poremećaja), čuva srce i krvne žile, pomaže u borbi protiv infekcija i ublažava upale povezane s artritisom .

Origano ima antibakterijska svojstva, pomaže u regulaciji kolesterola, ima visok sadržaj antioksidansa, poboljšava probavu, pokazuje protuupalna svojstva, ublažava bolove, pokazuje potencijal u borbi protiv raka i pomaže u održavanju zdrave težine. Ružmarin je, s druge strane, poznat po svojoj sposobnosti da pospješuje cirkulaciju i pamćenje, kao i po sposobnosti da jača srce.

Majčina dušica ima sposobnost smirivanja kašlja, ublažavanja bronhitisa i astme te jača imunološki sustav organizma. Peršin pokazuje korisna diuretička svojstva. Kadulja je poznata po svojim snažnim prirodnim “antibiotičkim” svojstvima i preporučuje se za iritaciju ili upalu desni, bolno grlo, dezinfekciju usta, promicanje zdravlja zuba i osiguravanje svježeg daha.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here