Voditeljica Jovana Jeremić ima ćerku Leu koju je rodila u braku sa Vojislavom Miloševićem.

Nepokolebljivom predanošću, Jovana Jeremić zaokupila je pažnju javnosti podijelivši fotografiju na svom Instagram profilu, pokazujući svoj trudnički trbuščić i ostavila mnoge u nedoumici.

Izražavam svoju zahvalnost Bogu za snagu i blagoslove koji su mi darivani na ovom životnom putu. Unatoč svom trudu, neprestano se razvijamo i učimo, uvijek na početnoj točki. Svaki dan i svaki dar koji ste mi dali ispunjavaju me zahvalnošću. Ne bih mijenjao ni jednu stvar. Nastavimo s odlučnošću i nepokolebljivom odlučnošću.

S poštovanjem, čestitam. Sa srcem neokaljanim naivnošću, ali ispunjenim mudrošću. Odlučni smo uspjeti! Oni ne mogu ugasiti blistavu svjetlost u nama. Nisu svjesni razloga moje briljantnosti. S poštovanjem, Jovana – napisao je Jeremić u objavi.

Iako to nije eksplicitno istaknula, većina je pojedinaca zaključila da je fotografija iz prethodnog razdoblja; no bilo je i pojedinaca koji su joj čestitali na trudnoći.

Voditeljica je otkrila da sa Draganom ima seksualne odnose tri puta dnevno, kako bi održala svoju figuru i izgled.

On je, protiv svih očekivanja, svakodnevna smetnja za doručak, ručak i večeru. Dragan je, pravo da vam kažem, izuzetan. Dragan ima sposobnost sve očistiti, trudi se. Nema sumnje u to, on je nevjerojatno utjecajan, čak i prati ovaj razgovor iako nije prisutan; on utjelovljuje bit Big Brothera.

Njegova veličina je neosporna, ali također je važno dati prioritet zdravoj prehrani i redovitoj tjelovježbi. Svakodnevno se posvećujem treninzima, brizi o sebi, ali osim toga to radim i iz ljubavi prema Draganu. Gdje me Dragan najviše podržavao? Na mom putu mršavljenja. On mi je dao motivaciju da skinem još tri-četiri kilograma, kako bih postala, kako je rekao, velika sila – otkrila je Jovana za “Republiku”.

Bonus tekst

Iako nisu tako rasprostranjene kao zamjene kuka, zamjene koljena još uvijek se smatraju uobičajenim kirurškim zahvatom i među najčešće su izvođenim operacijama u svijetu. Zapravo, više od milijun slučajeva zabilježeno je samo u 2021. Prema CNN-u, studija objavljena u kolovozu 2023. u časopisu Experimental and Therapeutic Medicine ističe osteoartritis koljena (OA) kao prevladavajući čimbenik koji navodi pojedince da se odluče na operaciju zamjene koljena.

Prisutnost boli, otekline i ograničenih pokreta u zglobu koljena ukazuje na ovu određenu bolest, za koju se smatra da ima značajan utjecaj na stopu bolesti i invaliditeta. Starije osobe, žene, osobe s prekomjernom tjelesnom težinom i oni koji su se bavili određenim sportovima poput nogometa, tenisa i trčanja na duge staze smatraju se najosjetljivijima na razvoj ovog dugotrajnog stanja.

Nadalje, na pojavu ovog stanja utječu genetski elementi i prethodne ozljede koljena. Nedavno objavljena studija u cijenjenom časopisu JAMA Network Open otkrila je da jačanje mišića u nogama može učinkovito spriječiti napredovanje osteoartritisa koljena ili čak potencijalno u potpunosti spriječiti njegovu pojavu. Važnost mišićne mase ključno je razmatranje. Nakon detaljnog ispitivanja podataka dobivenih od 5003 pacijenata koji žive u Nizozemskoj, istraživači nisu otkrili nikakve indikacije koje bi poduprle ideju da ukupna tjelesna aktivnost povećava ranjivost na OK.

Nakon toga, pacijenti su razvrstani u dvije različite skupine: oni koji sudjeluju u vježbama koje ne opterećuju zglobove, poput plivanja i vožnje bicikla, i oni koji se bave aktivnostima umjerenog opterećenja koje opterećuju zglobove, poput hodanja i trčanje.

Studije su pokazale da su pojedinci koji imaju manju mišićnu masu u donjim ekstremitetima suočeni s povećanom osjetljivošću na osteoartritis kada se bave rekreacijskim fizičkim aktivnostima koje opterećuju zglobove; međutim, opće je poznato da vožnja bicikla vrši manji pritisak na koljena.

Cilj istraživanja koje je provela dr. Joyce van Meurs, profesorica na Medicinskom centru Erasmus u Rotterdamu, Nizozemska, bio je istražiti vezu između osteoartritisa koljena i postojanja susjednih mišića kod pojedinaca koji se bave sportom s utezima. Hipoteza koju su iznijeli istraživači tvrdi da bi osobe s snažnijim mišićima imale povišenu razinu zaštite koljena i otpornosti na mehanički pritisak unutar zgloba, budući da su prethodne studije pokazale da povećana mišićna masa osigurava te prednosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here