Nakon svečanog dočeka ispred Gradske skupštine, naši olimpijci odlučili su svoj trijumf obilježiti intimnim druženjem s najbližim prijateljima na ekskluzivnom druženju.

Pobjedničkom slavlju uz supruga Nikolu i njegovu obitelj pridružila se i Natalija Jokić, jedna od prvih prisutnih, koja je, kako se i očekivalo, zaokupila pozornost svih prisutnih.

Njezin trudnički trbuščić jasno se ocrtavao dok je zračila u jednostavnoj bijeloj haljini.

Njezino je raspoloženje bilo nedvojbeno pozitivno, što nije bilo iznenađenje s obzirom na brojne uspjehe naših sportaša.

Tijekom slavlja valja istaknuti da se nije distancirala od Jelene Đoković, Novakove supruge.

Za vrhunsku glazbu i najbolju atmosferu večeras će se pobrinuti Tanja Savić koja obećava nezaboravnu večer.

 

 

Bonus tekst

Nakon misterioznog nestanka koji je trajao tri desetljeća, Vasile Gorgos (95) napravio je veliki povratak kući u svoje rodno mjesto u istočnoj regiji Rumunjske, tvrdeći da ga nikada nije napustio tijekom svoje odsutnosti. Okolnosti njegova nestanka i dalje su obavijene intrigama, a nedavno objavljivanje dokumentarca na Netflixu ponovno je potaknulo javnu znatiželju.

Unatoč tome, postoje brojni zbunjujući elementi koji okružuju zbunjujući nestanak pastira 1991. koji i dalje izmiču razrješenju. Utvrđena je istina da je Gorgos otišao iz grada kako bi trgovao svojom stokom, pothvat koji se dogodio 1991. Ipak, na zaprepaštenje svih, neobjašnjivo se nije pojavio nevjerojatna tri desetljeća.

Zabrinuti njegovim naglim nestankom, njegova obitelj i prijatelji odmah su obavijestili nadležna tijela, pokrenuvši temeljitu istragu koja, nažalost, nije dala plodonosne rezultate. Kako je vrijeme prolazilo, dani su se pretvarali u tjedne, tjedni su napredovali u mjesece, a na kraju su prošle godine bez znakova napretka ili ažuriranja.

Suočeni s ovom bolnom istinom, Gorgosovi voljeni počeli su razmišljati o najstrašnijim mogućnostima, strepeći da ga je doživjela nesretna smrt. U čast svog voljenog poljoprivrednika, ožalošćena obitelj marljivo je priređivala komemorativne mise kroz tridesetogodišnje razdoblje u kojem mu se tragalo. Međutim, u zbunjujućem razvoju događaja, Gorgos se ponovno pojavio na vratima svoje farme u rujnu 2021., učinkovito poništivši svoj zagonetni čin nestanka.

Umjesto pojašnjenja, ponovno pojavljivanje Gorgosa izazvalo je brojne upite. Svjedoci su izvijestili da je Gorgos ostavio svoj automobil na ulazu u svoj posjed i da je djelovao dezorijentirano i neupoznato s okolinom. Međutim, vrijedi napomenuti da je njegovo vozilo ostalo u besprijekornom stanju.

Dodajući enigmatičnost situacije, promatrači su izvijestili da je vozilo naglo otišlo, zanemarivši registarsku pločicu. Nakon opsežnih medicinskih procjena, liječnici su zaključili da Gorgos, gore spomenuti farmer, pokazuje sveukupno dobro zdravlje, osim nekoliko neuroloških problema. Gdje se Gorgos nalazio tijekom tridesetogodišnjeg razdoblja u kojem je nestao ostaje neriješena zagonetka.

Prema medicinskim stručnjacima, nije neuobičajeno da osobe njegove dobi dožive gubitak pamćenja. Usred ove misteriozne faze, Gorgos se uspijeva prisjetiti specifičnih informacija, uključujući svoju godinu rođenja 1928., gubitak supružnika i svoje nasljedstvo kao potomak uglednog trgovca. Međutim, kako prođu tri desetljeća, on više ne može prepoznati svoje rođake. U očajničkom nastojanju da ponovno uspostavi vezu, nastoji identificirati svog sina i kćer.

U početku se njegov sin nije sjećao svog oca i do danas se bori s razumijevanjem događaja koji su se odigrali prije mnogo godina. “Ne možemo mu pružiti pomoć koju traži”, podrugljivo primjećuju. “Njegove tvrdnje potpuno su odvojene od stvarnosti. On neprestano prepričava svoje dosadašnje pothvate u stočarstvu i prodaji, često kontradiktorno sam sebi.

The Sun izvještava da osoba odgovorna za nadgledanje i potencijalno prisiljavanje Gorgosa na porod tek treba biti locirana. Gorgos, koji je bio u fokusu istrage, branio se izjavom da su njegova sjećanja bila ograničena na njegovu obitelj, mjesto stanovanja i njegovu prošlu ulogu pastira prije tri desetljeća. Tvrdio je da je sve te godine ostao unutar granica svog doma

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here