Aleksandra Mladenović izazvala je velik interes javnosti ne samo zbog svog glazbenog talenta, već i zbog burne prirode svojih ljubavnih veza.

Nakon skandala s prijašnjim partnerom, u koji se uključila i policija, Aleksandra je izgleda pronašla sreću s Darkom Dobričaninom, no nažalost njihova je romansa bila kratkog vijeka.

Ipak, Aleksandra je uz popratnu poruku podijelila sliku na kojoj se drži uz njega.

Napokon sam stigao u ustanovu svog prijatelja. Svaka cast Darkicu!

I dok je Mladenović u priči njihov odnos prikazao kao čisto platonski, Informer je otkrio dokaze koji upućuju na to da su se zapravo pomirili, iako iz nepoznatih razloga.

Prema izvoru, Aleksandra i Darko su se ponovo spojili i obnovili svoju ljubav. Unatoč prividnoj sreći, odlučili su svoju vezu tajiti od drugih.

Možda izbjegavaju medijsku pozornost i nadzor. No, njihova okolina je svjesna njihove pomirbe i smatraju da nema razloga za sram. Izvor ističe da među njima cvjeta ljubav, a to je neporeciva istina.

Bonus tekst

Štitnjača igra ključnu ulogu u održavanju našeg općeg blagostanja, jer je odgovorna za regulaciju brojnih tjelesnih funkcija. Tatjana Popović, iskusna zdravstvena trenerica i nutricionistica, pruža dragocjene uvide u hormon TSH i njegov utjecaj na regulaciju štitnjače.

Nadalje, pruža savjete o predloženim obrascima prehrane za osobe koje imaju bolesti štitnjače. Smještena ispod Adamove jabučice u predjelu vrata, štitnjača, poznata i kao štitnjača, malen je, ali značajan organ. Oblikom podsjeća na leptira, sastoji se od dva režnja koja su povezana tankim tkivom koje se naziva istmus.

Imajući presudnu ulogu u nadziranju različitih fizioloških procesa u tijelu, štitnjača je, unatoč svojoj maloj veličini, odgovorna za proizvodnju bitnih hormona. Tiroksin (T4) i trijodtironin (T3), primarni hormoni koje sintetizira štitnjača, imaju dubok utjecaj na gotovo svaku stanicu u tijelu. Vrijedno je napomenuti da proizvodnja ovih hormona zahtijeva prisutnost joda.

Štitnjača ima ključnu funkciju u regulaciji tjelesnog metabolizma, određujući brzinu kojom se energija koristi. Njegova primarna odgovornost je upravljanje i kontrola metaboličkih procesa. Poticanjem stanične metaboličke aktivnosti, hormoni štitnjače utječu na brzinu kojom se troše kalorije i proizvodi energija.

Hormoni štitnjače ne samo da pomažu u stvaranju topline unutar stanica za regulaciju tjelesne temperature, već igraju i ključnu ulogu u održavanju optimalne razine energije i promicanju općeg blagostanja. Ova vitalna funkcija omogućuje tijelu učinkovito funkcioniranje i održavanje topline u različitim uvjetima okoline.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here