Zanosna voditeljica Jovana Jeremić ističe se kao jedna od najfascinantnijih figura u sferi domaće javnosti. Javnost je duboko zaokupljena raspravom o svakom aspektu njezine ličnosti, od njezinih modnih izbora i izjava do čak i jastuka koji krase njezinu stolicu. Naime, ona sada posjeduje vlastitu kraljevsku stolicu, zajedno s ogromnim jastukom.

Jovana iz dana u dan ne prestaje da oduševljava svoje pratioce, a nedavno je otkrila svoju visinu i težinu. S obzirom na njegovanu tjelesnu građu i dosljedne rutine vježbanja, vidljivo je da voditeljica veliki naglasak pridaje svom fizičkom izgledu.

Jeremić je u emisiji Generalka samouvjereno izjavila da joj ni najmanji stas ne smeta. Visoka 163 cm i teška 52 kilograma, ne vidi potrebu mijenjati svoj izgled jer smatra da joj to daje šarm. Duhovito je primijetila da bi je smatrali presavršenom, da je imalo viša ili manja, te da ne bi imala toliko obožavatelja koji se otimaju za njezinu pozornost.

U vrlo zanimljivom trenutku otkrila je da su njezine mjere u idealnim omjerima 90-60-90.

Jovana je otvoreno otkrila da se u tri navrata u 24 sata upustila u seksualne odnose sa svojim dečkom, koji je inače poslovni čovjek.

Tijekom predstavljanja doznaje se da se voditeljica i Dragan upuštaju u seksualne aktivnosti tri puta dnevno, što se pripisuje njezinoj sposobnosti da održi svoju tjelesnu građu.

Jovana je izrazila svoje divljenje Draganu, ističući njegove izuzetne kvalitete. Opisala ga je kao moćnu silu, uvijek prisutnu i utjecajnu u svakom aspektu života. Draganov utjecaj proširio se izvan pukog razgovora; bio je kao figura vodilja, nalik Big Brotheru. Jovana je priznala da iako je možda bilo nekih izazova i poteškoća, Dragan je imao sposobnost da ih prevlada bez napora.

Istaknula je važnost održavanja zdravog načina života pravilnom prehranom i redovitom tjelovježbom, što je i sama praksa. Jovana je pripisala Draganu zasluge za pružanje nepokolebljive podrške, posebno na njezinom putu mršavljenja. Njegovo ju je ohrabrenje potaknulo da skine nekoliko kilograma, transformirajući je u samouvjerenu i odlučnu osobu.

Bonus tekst

Nije neuobičajeno osjetiti glavobolju, koja se češće javlja tijekom vrućih dana. Ove glavobolje mogu biti prilično neugodne, uzrokujući smanjenje produktivnosti i fokusa. Terapeutkinja Polina Šubina donosi dragocjene informacije o uzrocima jakih glavobolja tijekom leta te savjete kako ih izbjeći. Jedan od glavnih čimbenika koji doprinose ovom problemu su visoke temperature. Kada je izloženo toplini, tijelo reagira širenjem krvnih žila, što dovodi do pada krvnog tlaka.

Kada krvni tlak padne ispod željenog raspona, tijelo doživljava neadekvatnu cirkulaciju krvi, što rezultira nedostatkom kisika i hranjivih tvari koje dopiru do stanica. Ta nedovoljna prokrvljenost može pridonijeti nastanku glavobolja, napominje Šubina. Osim toga, izloženost povišenim temperaturama potiče tijelo na znojenje, što dovodi do iscrpljivanja ključnih tekućina i esencijalnih minerala.

Rezultat ovog procesa je pojačan dotok krvi u kožu, što uzrokuje naknadni pad krvnog tlaka. Ovaj pad krvnog tlaka može izazvati glavobolje kod određenih pojedinaca. Kada su organizmi izloženi toplini, njihov prirodni odgovor je širenje krvnih žila, što rezultira padom krvnog tlaka i posljedičnom pojavom glavobolje. Ova pojava je posebno očita kada postoje značajne fluktuacije temperature.

Kontrast između vanjskog zraka i zraka u zatvorenim, klimatiziranim prostorima može uzrokovati glavobolje. Kako bi se lakše prilagodili nižim temperaturama, preporuča se nositi dodatni sloj odjeće kada temperaturna razlika prelazi pet stupnjeva. Koje se strategije mogu primijeniti za učinkovito sprječavanje glavobolja uzrokovanih vrućinom?

Održavajte odgovarajuću razinu hidratacije unosom dovoljnih količina tekućine, osobito pri visokim temperaturama. Davanje prioriteta hidrataciji je ključno. Nadalje, izbjegavajte dulja razdoblja u zatvorenim i stajaćim prostorima i umjesto toga odaberite dobro prozračene i okrepljujuće prostore. Odaberite laganu i prozračnu odjeću kako biste omogućili optimalan protok zraka do kože.

Za učinkovito upravljanje hipertenzijom ključno je vjerno se pridržavati propisanog rasporeda uzimanja lijekova. Pobijedite vrućinu prepuštajući se revitalizirajućem hladnom tušu. Kada je sunce najjače, između 10 i 17 sati, preporuča se minimalizirati boravak na otvorenom kako bi se spriječila potencijalna šteta od intenzivne sunčeve svjetlosti. Tijekom tog razdoblja potražite utočište u sjenovitim područjima kako biste se zaštitili od sunčevih zraka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here