Kako saznajemo, A. F. i Hasredin Fehratović iz Novog Pazara, koji su nažalost u nesreći izgubili život, bili su roditelji petoro djece. Tragično, u sudaru nije poginuo samo Hasredin, već i život najmlađeg člana njihove obitelji, mlade djevojke.

Susjedi ožalošćene obitelji u Novom Pazaru izrazili su šok i tugu zbog tragičnog gubitka najmlađe kćeri. Sa samo dvije godine i dva mjeseca, jedva je započela svoj životni put, nesvjesna njegove prolazne prirode. Obitelj, koju čine A.F. i Hasredin te njihove tri kćeri i jedan sin, sada tuguje za preranim odlaskom svog voljenog djeteta, koje nije navršilo ni tri godine.

Na povratku s odmora u Sarajevu, nesretna obitelj doživjela je razornu prometnu nesreću na putu za Sjenicu. Nevjerojatno, Hasredinov sin je izašao fizički neozlijeđen, ali je ipak podnio težinu ogromne emocionalne boli i traume.

Dodatno, vrijedi spomenuti da najstarija kći nije bila prisutna u vozilu u trenutku nesreće; ostala je kod kuće pod brigom svoje bake. Ova odluka je donesena zbog poodmaklih godina i zdravstvenih problema Hasredinove majke, zbog kojih je bila nepokretna.

U tragičnoj nesreći sin je nekim čudom prošao neozlijeđen dok je svjedočio razornom gubitku oca i najmlađe sestre. U međuvremenu, najstariji brat ostao je kod kuće pod brigom nesuđene bake, koja tek treba biti obaviještena o srceparajućoj vijesti. S obzirom na godine, bilo bi joj nevjerojatno teško nositi se s nezamislivom tugom kada bi izgubila i sina i unuku.

Prema riječima naše komšije, dženaza preminuloj djevojci i Hasredinu obavljena je jučer, a u sjećanju svih prisutnih ostavila je trajne i potresne slike, kako je ispričala.

Svjedočeći razvoju nemilih događaja, sin i kći prošli su nesagledive muke. Na počinak su ispratili dvoje najmilijih, dok se cijela zajednica usrdno moli za siguran povratak njihove majke i sestre. Atmosfera u kući ispunjena je neprestanim plačem i ogromnom tugom.

Nakon nesreće teške tjelesne povrede zadobile su supruga A. F. i njihova starija kćerka, koje su se obje nalazile u vozilu. Iz novopazarske bolnice hitno su prebačeni u Beograd, gdje se liječnici trenutno bore za njihov život.

U ovom tragičnom događaju smrtno su stradale tri osobe: članovi obitelji Fehratović i vozač drugog automobila marke “mercedes” Dženan Korać. Pretpostavlja se da je Korać možda odgovoran za izazivanje sudara. Cijela gradska zajednica Novog Pazara žali za ovim razornim događajem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here