Pjevač Milan Stanković proteklih je godina donio svjesnu odluku da se povuče iz javnosti i u potpunosti posveti Bogu i vjeri. Jedno od utočišta u kojem je otkrio mir je manastir Podmaine u Budvi, Crna Gora.

Osim ovih destinacija, Milan je nekoliko dana boravio iu vili koja se nalazi u mjestu Ljuta u Boki kotorskoj. Ova raskošna vila može se pohvaliti s više soba i privatnim bazenom, što Stankoviću pruža savršeno osamljeno okruženje kako ne bi privlačio pažnju lokalnog stanovništva.

Kameni zidovi vile osiguravaju potpunu privatnost, što su shvatili i sami mještani.

Povremeno smo ga viđali, iako je to bilo prilično rijetko. Iz raskošne vile otišao je u slabom stanju. Ova vila poznata je kao jedna od najskupljih u tom području, s cijenama noćenja od ne manje od 250 eura. Ondje je ostao nekoliko dana, a prema izvješćima, gotovo da nije ni izlazio van. Na njemu je bila primjetna promjena.

Nekad vesela jedinka s prepoznatljivim plavim čuperkom, sada djeluje pomalo neraspoloženo i manje veselo. Kad sam ga nakratko ugledao dok je nosio svoje stvari, učinilo mi se doista ozbiljnim, kao što je rekao iskusni ulični prodavač.

Vila Elene Karaman jedna je od brojnih prestižnih rezidencija koje krase ovu obalnu regiju, učvršćujući njen status jednog od najekskluzivnijih područja u blizini.

Raskoš ovog mjesta je neosporna. Čini se da se Milan odao ekstravagantnom trošenju, pa je u roku od nekoliko dana, ako ne i više, lako prešao 1500 eura. Međutim, trebali bismo mu dopustiti da uživa u svojoj mladenačkoj bujnosti. Zanimljivo, nisam vidio da ga je itko pratio po dolasku.

Možda će mu se društvo kasnije pridružiti, ali zasad se čini zadovoljan svojom samoćom. Slučajno sam čuo glasine da je većinu vremena provodio u samotnim kupkama i sunčajući se, izbjegavajući lokalne plaže. Čini se da je želio izbjeći pozornost i stalnu potražnju za fotografijama. Nedvojbeno je da je njegov život krenuo drugim putem – kako kaže njegova baka.

Milan je za vrijeme ručka posjetio restoran u kojem su na jelovniku dominirala jela od morskih plodova, izvijestili su iz ustanove.

Prema riječima svjedoka, ponašao se u skladu s ponašanjem običnog pojedinca. On je izuzetan mladić. Na kraju je ljubazno ostavio napojnicu.

Vrijedi istaknuti da se Milan Stanković prije nekoliko godina povukao iz glazbenog svijeta, tijekom kojih se o njegovom privatnom životu nije puno iznosilo u javnost, osim činjenice da najviše vremena posvećuje samostanu.

Budući da je duže vrijeme tražio utjehu u pravoslavlju, pjevač je jasno dao do znanja da nema namjeru voditi monaški način života, koliko se do sada saznalo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here