Svoju sposobnost stvaranja neviđene atmosfere Boban Rajović dosljedno pokazuje na svakom nastupu, čime je zasluženo nosio titulu kralja zabave, što je prepoznala i njegova oduševljena publika.

Trg u Velikoj Kladuši je u subotu navečer bio prepun za Rajovićev koncert, a nije bilo niti jednog praznog mjesta. Prema procjenama organizatora, bilo je nazočno oko 25.000 ljudi!

Publika je oduševljeno pjevala Bobanove popularne pjesme poput “Usne boje vina”, “Spartanac” i “Piroman”, a svi su se skladno skladali. Tijekom noći djevojke u publici neprestano su skandirale njegovo ime, stvarajući atmosferu neumoljivog uzbuđenja.

Snimci i fotografije snimljeni tijekom koncerta u Velikoj Kladuši autentično dočaravaju izuzetnu večer koju je Rajović upriličio, pokazujući neizmjerno obožavanje publike na ovim prostorima Bosne i Hercegovine.

Bobanova turneja koja je u tijeku, a koja će završiti 25. kolovoza, još uvijek ima izvanredan niz od 20 preostalih nastupa i koncerata.

Tijekom ovog ljeta Boban je ugostio gotovo 40 nezaboravnih događanja diljem regije, prvenstveno duž prekrasnih obala Crne Gore i Hrvatske, ali i u Srbiji i Bosni.

Dodatni tekst

Nekoć smatrana jednom od najljepših pjevačica u našoj industriji, izgled Snježne Đurišić doživio je transformaciju tijekom godina kada se počela debljati. Odlučna da održi svoju figuru, marljivo je slijedila specijaliziranu dijetu kako bi višak kilograma držala pod kontrolom. Zanimljivo, uspjela je skinuti nevjerojatnih 20 kilograma.

Snežana svoj gubitak težine duhovito pripisuje osjećaju prkosa, sugerirajući da što je bila pod stresom i umornija, to je izgledala bolje i privlačnije. Zaigrano dobacuje da njezina tajna uspjeha leži u tome što se u potpunosti ne odriče slatkiša i kruha.

Kupnja zavjesa s tako očiglednim nedostatkom nešto je o čemu nikada ne bih razmišljala.

“Veliko mi je zadovoljstvo raditi kao stolar tijekom ljetnih mjeseci, jer cijenim toplinu. Što se tiče prehrane, težim laganijim jelima, posebice obilju povrća, mesa i, naravno, voćnih salata, “, podijelila je pjevačica. Osim toga, priznala je da je njezina težina podložna stalnim promjenama te je spomenula kako je nedavno započela s režimom treninga. “Što se tiče hrane, ja sam neskriveni hedonist, što neminovno dovodi do oscilacija moje težine.

Tijekom mog života u Americi 1992. godine doživio sam značajan gubitak težine, što je tema o kojoj se već opširno raspravljalo i dokumentirala. Snežana je, osvrćući se na svoj put, ispričala da je došla do uvjerenja da ove oscilacije u težini nisu velike. Kako bih održala svoje dobro stanje, redovito vježbam kod kuće pod vodstvom instruktorice fitnessa Danijele, podvrgavam se raznim tretmanima njege kože prilagođenim dobi i dajem prioritet brizi o sebi.

Inherentna ljepota koja se nalazi u nama najistaknutiji je aspekt među svim izborima koje donosimo i postupcima koje poduzimamo. Najistinitiji oblik ukrasa nalazi se u radosti koju doživljavamo, a žena zrači svojom najvećom ljepotom kada je i njegovana i ispunjena ljubavlju. Uživanje u slatkišima njezin je jedini guilty pleasure, koji nastoji svesti na najmanju moguću mjeru. “Oslanjam se isključivo na vlastitu stručnost kada je u pitanju prehrana; nema potrebe za vanjskom pomoći”, samouvjereno izjavljuje.

Nakon konzultacija s nutricionistom, stekla sam spoznaju da u prehrani treba izbjegavati slatkiše i tijesto. Ovaj mi savjet pričinjava veliko zadovoljstvo, pa kad se ipak prepustim, pazim da ih konzumiram umjereno. – Vanja je poznata po tome što voli hranu i uživa u svemu što joj se pruži, ali moram da istaknem naše omiljeno jelo, čuveni gulaš – izjavila je pjevačica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here