Na svoj 33. rođendan Milica Pavlović doživjela je ugodno iznenađenje tijekom nastupa u Makedoniji, gdje su se tisuće obožavatelja i članova njezinog benda okupili kako bi joj otpjevali rođendansku pjesmu od srca.

Nakon koncerta, Milica je ekspresno otputovala za Beograd, gdje s nestrpljenjem u posljednje vrijeme obavlja pripreme za nadolazeću rođendansku proslavu.

Prepoznatljiva po brojnim obvezama, Pavlović koristi rođendansku priliku kako bi na jednom mjestu okupila svoje najdraže pratitelje.

Čim je kročila u Beograd, nije gubila vrijeme i uputila se direktno na set gdje će se vjerojatno fotografirati za rođendan. No, na naše veliko iznenađenje, slučajno smo je ugledali na benzinskoj postaji kako samostalno toči gorivo u svoje vozilo i jedva smo je prepoznali.

Dok je njezina glava bila ukrašena kapom, njezina je frizura bila ta koja je zaokupila naš nepodijeljeni fokus – konkretno, kratka kosa koja je virila ispod nje.

Zbog autentičnosti njezine frizure ispod kape teško je razlučiti je li rezultat nedavnog šišanja ili pomno izrađene perike.

Budući da je rođendansko slavlje na rasporedu večeras, uskoro ćemo otkriti pravi razlog njezine odluke da na svoj poseban dan doživi tako značajnu transformaciju.

BONUS TEKST

U samo 5 minuta možete napraviti palačinku koja je istovremeno pahuljasta i ukusna! Ovaj je recept nevjerojatno lako slijediti, a krajnji rezultat je lagana i prozračna palačinka. Ove palačinke savršene su za svako doba dana, bilo da se radi o doručku ili ručku. Kako biste obogatili kulinarski doživljaj, poslužite ih s raznim slatkim preljevima.

Za pripremu ovog recepta prikupite sljedeće sastojke: 1 šalicu višenamjenskog brašna, 2 žlice šećera, 2 žličice praška za pecivo i 1/2 žličice soli. Osim toga, trebat će vam 1 šalica mlijeka i 1 veliko jaje za mokre sastojke. Ne zaboravite dodati dvije žlice otopljenog maslaca, zajedno s potrebnim dodatkom za kuhanje i po želji 1 žličicu ekstrakta vanilije.

Za početak pomiješajte 2 žlice šećera, 1/2 žličice soli, 2 žličice praška za pecivo i 1 šalicu višenamjenskog brašna u prostranoj posudi za miješanje. Zatim ostavite smjesu da se ohladi. U drugu zdjelu stavite suhe sastojke. U još jednoj zdjeli pjenjačom izmiješajte otopljeni maslac, mlijeko, velika jaja i, ako želite, ekstrakt vanilije dok ne postane pjenasto. Na kraju pomiješajte mokre i suhe sastojke.

Pomiješajte suhe i mokre sastojke postupnim ulijevanjem mokre smjese u suhu, dobro miješajući. Imajte na umu da je prihvatljivo da tijesto ima male grudice jer pretjerano miješanje može rezultirati pregustim palačinkama. Pripremite tavu zagrijavanjem lagano podmazane rešetke ili tave koja se ne lijepi na srednje jakoj vatri. Za lagano podmazivanje površine jednostavno nanesite malu količinu maslaca.

Pripremite seriju palačinki tako da otprilike jednu četvrtinu šalice tijesta izlijete na tavu koja je prethodno zagrijana. Pustite palačinke da se peku dok se na površini ne stvore mjehurići i dok se rubovi ne počnu stvrdnjavati, što bi trebalo trajati oko 2 do 3 minute. Preokrenite palačinke i nastavite peći još 1 do 2 minute dok ne dobiju prekrasnu zlatnosmeđu boju na suprotnoj strani. Ponovite ovaj postupak s preostalim tijestom. Ako je potrebno, slobodno dodajte još maslaca kako biste pomogli u procesu kuhanja.

Za optimalan užitak u vašoj palačinki preporuča se poslužiti je toplu, a nadjev prilagoditi vlastitom ukusu. Poboljšajte svoju hrpu tako da je prelijete tradicionalnim javorovim sirupom, dodate nalet okusa sa svježim bobicama, ugodite si malo tučenog vrhnja ili ga obogatite komadićem maslaca. Slobodno oslobodite svoju kreativnost i napravite remek-djelo palačinki koje savršeno odgovara vašim nepcima.

Za ugodnu i osvježavajuću varijantu, razmislite o sparivanju s tanko narezanim bananama i izdašnom kapljicom meda. Ova divna poslastica idealna je za zadovoljavajući doručak, posebno uz hrskavu slaninu ili kobasicu. Da biste dodali dašak otkačenosti, u tijesto ubacite komadiće čokolade ili borovnica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here