Prije nešto manje od dva mjeseca pjevač Stevan Sekulić donio je odluku da se vjeri s kolegicom Aleksandrom Bursać.

Prema Stevanovim riječima, njihovu vezu karakterizira odsustvo ljubomore.

– Njezini osjećaji prema meni nisu ukorijenjeni u ljubomori; umjesto toga, ponosi se mojim postignućima. Pojasnio je da ako netko ima divnu partnericu, kao što ima divnu djevojku, to se može smatrati mjerilom uspjeha. Nadalje je izjavio da njihov odnos ostaje nepromijenjen otkako su se zaručili.

Ideja da angažman donosi značajne promjene nije ništa drugo nego zabluda; naš odnos ostaje nepromijenjen, a ako išta, možda se čak i poboljšao.

Sekulić priznaje da pjevačica za njihovu svadbu ostaje nepoznata, a napominje i da će brojne kolege dobiti pozivnice.

Odabir pjevača vjenčanja pokazao se kao najizazovnija odluka za nas. Uz mnoštvo prisutnih kolega, vjerojatno će svatko od njih doprinijeti svojim glazbenim talentom.

No, radije bismo ovu odgovornost povjerili onima koji su posebno određeni za takve zadatke. Identitet odabrane pjevačice za sada ostaje nepoznat, jer je moj partner podijelio detalje naših planova za vjenčanje.

Iako sam vezan ograničenjima, sa sigurnošću se može reći da su u sljedeća dva do tri mjeseca, prije dolaska Nove godine, na pomolu uzbudljivi događaji.

Na pitanje o trajanju njihove skrivene ljubavne veze, odgovorio je:

Na pitanje kako su njegovi prijatelji reagovali na 10 godina stariju Aleksandru, Stevan je objasnio da svoju vezu nikada nisu eksplicitno objavljivali na društvenim mrežama, ali nisu bili ni tajnoviti. Izašli bi zajedno u javnost, iako su se suzdržavali od pokazivanja ljubavi.

No, njihov uži krug prijatelja bio je svjestan njihovog statusa para, a čini se da su njihovi pravi prijatelji poštovali njihovu privatnost i odlučili ne otkrivati ​​informacije.

Nedostatak riječi zamijenilo je čisto oduševljenje na njihovim licima. U početku sam usputno spomenuo svojim roditeljima da jednostavno provodimo vrijeme zajedno, jer imam jaku vezu s njima. Međutim, kada su otkrili istinu, njihovoj radosti nije bilo kraja. Toplo preporučujem da svatko ima stariju žensku figuru u svom životu.

U bliskoj budućnosti Stevan je otkrio svoje buduće planove.

Nakon što vjenčanje bude iza nas, nakon čega slijedi njezina operacija bubrega, naš fokus će se pomaknuti prema potrebama djece.

Bonus tekst

Ribiz (Ribes spp.), podrijetlom iz Europe i zapadne Azije, je sićušno voće koje pokazuje različite nijanse, uključujući crvenu, crnu i bijelu. Poznat po svom revitalizirajućem okusu i mnoštvu korisnih svojstava, ribiz ima značajnu vrijednost. Prepuno vitamina, minerala i antioksidansa, ovo voće je izvanredan dodatak prehrani.

Uključivanjem ribiza u prehranu možete ojačati i zaštititi svoj imunološki sustav od infekcija zbog visokog sadržaja vitamina C. Ribiz također pruža esencijalnu hranjivu tvar, vitamin K, koji igra ključnu ulogu u održavanju zdravlja kostiju i olakšavanju zgrušavanja krvi. Nadalje, uključivanje ribiza u vaše obroke nudi dodatnu korist dijetalnih vlakana, promičući dobro funkcioniranje probavnog sustava.

Sa svojim obilnim razinama polifenola i antocijanina, ribiz posjeduje izvanredna antioksidativna svojstva. Ovi antioksidansi aktivno se bore protiv štetnih slobodnih radikala u tijelu, čime se smanjuje vjerojatnost kroničnih bolesti poput raka i bolesti srca.

Redovitom konzumacijom ribiza pojedinci mogu poboljšati otpornost svog imunološkog sustava na bolesti i prehlade zbog značajne prisutnosti vitamina C. Osim toga, konzumacija ribiza može dovesti do povećanja razine korisnog kolesterola (HDL) i smanjenje štetnog kolesterola (LDL), posljedično smanjujući rizik od srčanih bolesti.

Zaštitna funkcija antocijanina koji se nalaze u ribizu ključna je za očuvanje zdravlja naših očiju štiteći ih od oksidativnog stresa. Osim toga, ovi spojevi imaju potencijal smanjiti vjerojatnost razvoja katarakte i makularne degeneracije. Ribiz posjeduje nizak glikemijski indeks, što jamči da ne izaziva nagle skokove razine šećera u krvi. Ova karakteristika ih čini izvrsnim izborom za osobe s dijabetesom ili one koji žele učinkovito kontrolirati razinu šećera u krvi.

Ribiz nudi izvrsnu svestranost, jer se može uživati ​​u svježem obliku ili se može pretvoriti u ukusne slatke konzerve, sokove i vino. Njihova jedinstvena mješavina oštrine i slatkoće dodaje dašak okusa raznim kulinarskim kreacijama, poput kolača, pita i salata. Nadalje, osušeni ribiz postaje izvrstan dodatak doručku, bilo da se posipa preko žitarica, umiješa u jogurt ili se koristi u pečenju.

Za optimalnu svježinu savjetuje se držati nedavno ubrani ribizl u hladnjaku i uživati ​​u njemu u kratkom vremenu. Ako ih želite pohraniti na dulje vrijeme, zamrzavanje je održiv izbor, osobito koristan za pripremu konzervi i napitaka tijekom hladnijih godišnjih doba.

Kako biste osigurali pravilnu pripremu, ključno je temeljito oprati ribizle i ukloniti sve peteljke. Iako se ribiz općenito smatra sigurnim za konzumaciju, osobe s alergijama na voće trebaju biti oprezne. Pretjerano uživanje u ribizlu može uzrokovati probavne probleme kod osjetljivih osoba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here