U posljednjem prilogu emisije Zvijezde specijal voditeljica Milica Stanimirović iskreno je pričala o osobnim susretima s kozmetičkim dodacima. U razgovoru sa svojim suvoditeljima, Milica je otvoreno otkrila da je svoj put specifičnih estetskih tretmana započela sa samo 21 godinom.

Razgovor je otvorila Milica Stanimirović svojim uvodnim izlaganjem.

– U prošlosti sam bila na zahvatu rinoplastike i nekoliko puta sam primila botox, iako sam u međuvremenu prestala s tom praksom. Uz to, dao sam injekcije hijaluronske kiseline u usne i održavao suptilnu bradicu. Je li moguće da te promjene prođu nezapaženo?

Milica je na upit o svojoj odluci otvoreno priznala razloge zašto se odlučila na ove zahvate.

Osjećajući manjak samopouzdanja, shvatio sam da mi se ne sviđa stanje nesigurnosti.

Izražavajući zabrinutost oko problematike estetskih operacija, Goran Jovanović, voditelj emisije, istaknuo je sklonost pojedinaca nesvjesnosti kada treba podvući crtu.

Problem leži u nemogućnosti prestanka. Nakon detaljnijeg ispitivanja, nisam upoznat ni s jednim pojedincem koji je završio svoje putovanje u superiornom stanju u odnosu na početnu početnu točku.

Iskreno govoreći, u konačnici, svaka osoba sebe oblikuje u nešto lijepo, dok se vi pretvarate u neuglednu predstavu, koja odudara od vaše istinske suštine. Budeš li ustrajao na tom putu, kad dođeš u moje godine, zapanjujuće ćeš sličiti baki.

Kao odgovor, Milica je ponudila svoj odgovor.

Ovaj pojedinac, sa svojim psihopatskim sklonostima, sigurno ima smisla za samouvjeren govor. Gledajući ga, vidljivo je da mu je izraz lica strog i da nosi naočale. Ovaj fizički izgled podsjeća na tipične osobine koje su pokazivali serijski ubojice koje sam susreo u prošlosti, a ovaj čovjek im nevjerojatno nalikuje.

Goran se nakon izlaska iz studija vratio s nožem, što je voditelje potaknulo na olaku šalu. Po povratku je izgovorio sljedeće riječi:

Slobodni ste da me doživljavate kako god želite, bez ikakvih ograničenja. Sve dok nisam podvrgnut učincima starenja, zadovoljan sam s bilo kojom karakterizacijom koju odaberete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here