Nakon kraćeg perioda provedenog na moru s partnerom Draganom i kćerkicom Leom, voditeljica Jovana Jeremić sada je prionula poslovnim obavezama.

Jovana je jutros napravila glamurozni ulazak u jutarnji program, u zanosnoj zlatnoj haljini, nakon odmora u Crnoj Gori, koji je dokumentovala prekrasnim fotografijama.

Voditeljica se nedvojbeno pomladila za nadolazeće razdoblje, a njezini pratitelji iskazuju oduševljenje njezinim zanosnim izgledom u ovoj postavi i blistavim izgledom.

U nedavnoj gesti, Jovana je iskoristila priliku da proslavi rođendan svog dečka i izrazila svoje iskrene osjećaje kroz dirljivu poruku.

Tvoja nepokolebljiva podrška, čak i kada izgubim vjeru u sebe, je razlog zašto te cijenim. Četrdeset osam razloga nikad nije moglo u potpunosti obuhvatiti dubinu moje ljubavi prema tebi, voljena moja. Da si samo ovdje, živahan i zdrav. Postojim da te štitim i brinem za tebe, moja žestoka lavice.

Svaki dan, moja jedina svrha je izmamiti osmijeh na tvoje lice i osigurati tvoju sreću. Nastojim ostaviti neizbrisiv trag u svemu što radim, jer to je bit života. Zahvaljujem nebesima što ste svojom prisutnošću blagoslovili moj život – tekle su njezine riječi iz srca.

Bonus tekst

Propolis, koji se naziva i uza ili organsko pčelinje ljepilo, posjeduje izvanredna antibiotska svojstva, što ga čini moćnim prirodnim lijekom. Prepuna esencijalnih vitamina i biološki aktivnih elemenata u tragovima, ova iznimna tvar se intenzivno koristi u polju farmakologije za proizvodnju medicinskih pripravaka. Alternativna medicina često koristi terapeutske prednosti propolisa kroz primjenu ulja ili masti. Nadalje, miješanjem tinkture propolisa, koja je na bazi alkohola, s mlijekom, može se napraviti sjajno protuupalno rješenje.

Kako bi održale stalnu temperaturu unutar košnice, pčele koriste uže. Dok obavljaju svoje zadatke, pčele skupljaju materijale iz cvjetova i lišća drveća, miješajući enzime koje stvaraju insekti.

Na kvalitetu i sastav pčelinjeg ljepila uvelike utječe vrijeme sakupljanja. Najjači sastav pčelinjeg ljepila proizvodi se tijekom jesenske sezone. Popularni recept za liječenje raznih bolesti uključuje kombinaciju tinkture propolisa s mlijekom i medom. Ovaj tretman, obogaćen vitaminima (B, C, D, E), mineralima i elementima u tragovima (uključujući kalcij i magnezij), blagotvoran je zbog uključivanja mliječnih proizvoda. S više od 40 biološki aktivnih komponenti, poboljšana tinktura ima izvanredne učinke na cjelokupno zdravlje i dobrobit.

Vitaminski spojevi nude niz prednosti, uključujući poboljšanje vida i jačanje imunološkog sustava. Osim toga, presudnim sudjelovanjem kalcija čuva se elastičnost krvnih žila, koji također služi za prevenciju aritmija i povoljno utječe na koru velikog mozga.

Na metabolizam ugljikohidrata utječe cink, dok željezo ima ključnu ulogu u regulaciji metaboličkih procesa na staničnoj razini te sudjeluje u hematopoezi.

Održavanje ravnoteže između razine “dobrog” i “lošeg” kolesterola i sprječavanje stvaranja krvnih ugrušaka unutar krvnih žila primarne su funkcije mangana. Suprotno tome, aminokiseline djeluju kao vitalni izvor energije za tijelo i olakšavaju metaboličke interakcije između enzima i vitamina.

Uključivanjem flavonoida u svoj dnevni režim, možete se učinkovito zaštititi od virusnih infekcija, a istovremeno iskusiti dobrobiti njegovih protuupalnih i antibakterijskih svojstava. Osim toga, uključivanje ovog proizvoda u vašu rutinu može pomoći u inhibiciji rasta stanica raka. Prihvaćanje ovog pristupa može pružiti prijeko potrebno olakšanje od običnih prehlada i virusnih oboljenja, a istovremeno služi kao snažno sredstvo odvraćanja od širenja infekcija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here