Jovana Jeremić, karizmatična voditeljica jutarnjeg programa, slovi za jednu od najpopularnijih javnih osoba u našoj zemlji.

Jovana svakodnevno marljivo ide u teretanu, pazeći na zdravu i uravnoteženu prehranu. Uz svoju dosljednu rutinu vježbanja, uživa u aktivnostima kao što su rolanje i plivanje, što dodatno doprinosi njezinoj ukupnoj kondiciji i estetskoj privlačnosti.

Jeremić je u razdoblju od samo godinu dana pokazala nevjerojatnu i zapanjujuću promjenu u svom fizičkom izgledu.

Voditeljica je samouvjereno podijelila slike u kupaćim kostimima, ponosno pokazujući svoju vitku građu.

Jovana je vizualno usporedila svoj izgled s nekadašnjih 57 kilograma i trenutnu težinu od 53 kilograma.

Nadalje, izrazila je neizmjeran ponos postignutim uspjesima.

Izrazila je ponos na sebe dok je pisala o nadolazećim promjenama u fitnessu za sljedeću godinu.

Bonus tekst

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Moguće je da ove simptome povezujete s proljetnim umorom. Međutim, ključno je biti oprezan jer bi ovi signali potencijalno mogli biti pokazatelj značajnijeg temeljnog problema.

Neophodno je biti oprezan i priznati da bi umor, o kojem se često govori kao o proljetnom umoru, potencijalno mogao biti simptom ozbiljnijih zdravstvenih problema. Nemilosrdna iscrpljenost može se pripisati različitim čimbenicima kao što su nedovoljna prehrana, sjedilački način života, poremećaji štitnjače, anemija ili dugotrajne bolesti.

Kada nastupi umor i osigura se dovoljan odmor, ključno je uzeti u obzir mogućnost dijabetesa. Ovo je od posebnog značaja za osobe starije od 45 godina, one koji imaju prekomjernu težinu ili one s obiteljskom sklonošću dijabetesu.

Depresija se proteže izvan puke emocionalne tjeskobe, obuhvaćajući fizičke manifestacije poput umora i trajnog osjećaja iscrpljenosti. Ovo mentalno stanje nadilazi osjećaje tuge i može biti popraćeno fizičkim znakovima, uključujući neumoljivu iscrpljenost, poremećaje sna i smanjeni apetit.

Kako biste poboljšali svoje cjelokupno zdravstveno stanje i održali vrhunsku razinu vitalnosti, korisno je uključiti veće obilje neprerađene hrane bogate hranjivim tvarima u svoj dnevni režim prehrane, osobito one bogate vitaminom C. Štoviše, ključno je dati prioritet konzumacija vitamina B kompleksa i vitamina D, budući da su ključni u jačanju živčanog sustava i promicanju harmonične ravnoteže energije.

Preporučljivo je ograničiti konzumaciju rafiniranog šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagle skokove energije nakon kojih bi uslijedili nagli padovi i posljedični osjećaji umora.

Još jedna alternativa za razmišljanje je bavljenje tjelesnim vježbama. Iako možda nije najprivlačnija opcija, uspostavljanje redovite rutine tjelesne aktivnosti može značajno poboljšati vaše emocionalno blagostanje i povećati razinu energije. Vijesti.me predlažu da svakodnevne šetnje na otvorenom postanu uobičajena praksa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here