Povodom izjave vlasnika kluba da popularne pjevače više ne poziva na nastupe zbog visokih cijena, Jelena Karleuša stala je u podršku kolegice Seke Aleksić, koja je nedavno oštro reagirala na društvenim mrežama.

Seka je tijekom rasprave izrazila uvjerenje da su oni sami krivi za nastalu situaciju, a kao razlog je navela dugogodišnje plaćanje pojedinaca koji putem USB-a puštaju glazbu. U odgovoru se branio Mihajlo Veruović Vojaž koji je tvrdio da su njegove stranke najpopularnije i optužio Seku za omalovažavanje.

Na njegovu izjavu oglasila se i JK, koja se oglasila na Instagramu, i to sljedećim riječima.

Sa ovom osobom Seka nije imala nikakve kontakte, jer je vrlo vjerojatno da nije ni svjesna njegovog postojanja. Možda je čula glasine o tome da indijski umjetnik surađuje sa ženom upletenom u zavjeru da naudi njegovom ocu ili o nekome tko uspije privući gomilu od 20 ljudi na svoje nastupe, ali ti detalji nisu bili u središtu njezine izjave.

Glavna poanta koju je iznijela je da je ova jedinka, koju nazivaju punoglavac, prolazna zvijezda čija slava traje samo 20 godina, a čak i bliski rođaci zaborave na njih nakon samo 3 mjeseca.

Iako u potpunosti podržava promicanje i poticanje mladih umjetnika, ne podržava netalentirane pojedince koji se ponašaju bez poštovanja prema drugima. To je Karleuša naglasila obraćajući mu se.

Pop zvijezda je odlučno izjavila: “Mladiću, sve dok ne budeš imao izdržljivosti da održiš uspjeh dulje od godinu dana i sposobnost privući publiku od više od 20 pojedinaca, slično kao što je Devito, predlažem da se suzdržiš od umanjivanja postignuća poznatih slavnih osoba koja nikada nećete postići.

Dopustite nam da vam osvježimo sjećanje na Vojažev komentar na Sekinu izjavu:

– Vidite, mi za nastupe koristimo USB. Stil moje glazbe nije pogodan za izvođenje s cijelim bendom. Ne bi mi išlo da otpjevam “Gad” uz pratnju bubnjeva i gitare, zbog tehničkih razloga. Naša je glazba dizajnirana na ovaj način, a ono što smatram obeshrabrujućim je tendencija omalovažavanja nove generacije samo zato što izvodimo koristeći USB. Da, naši nastupi se oslanjaju na USB, ali nepobitno je da su naši partyji trenutno najtraženiji. Ovo je izrazio reper.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here