Jelena Karleuša održava visoku razinu angažmana na društvenim mrežama, a nedavno je na svom Instagram profilu podijelila video dok se tušira.

Dok je njen prijatelj diskretno snimao, Karleuša se tuširala na otvorenom u dvorištu.

U jednodijelnom kupaćem kostimu svojim je postojanim upečatljivim izgledom osvojila brojne obožavatelje.

Jelena je samouvjereno ustvrdila kako je video uhvatio jedan uistinu autentičan paparazzo trenutak, lišen ikakvih inscenacija i izvještačenosti.

Posljednjih dana cijela regija zahuktala se raspravama oko upečatljivih fotografija Jelene Karleuše na jahti u Budvi koje smo nedavno objavili. Svojom savršeno uređenom pojavom, namazana i staložena, JK je bez muke plijenila sveopće poglede.

Ne samo da su se divili njezinim odvažnim pozama i raskošnoj figuri, već je i njezin besprijekoran osjećaj za stil pobrao značajne pohvale, kao što je to za nju uobičajeno.

Bonus tekst

Koncept prijateljstva u suvremenom društvu često ostavlja ljude zbunjenima. Prava priroda pravog prijatelja i potraga za univerzalno priznatom definicijom još uvijek nam izmiču. Međutim, usred različitih tumačenja prijateljstva, jedna neporeciva istina ostaje nepromijenjena: značaj ljudske povezanosti.

U svakoj fazi našeg života, bilo da je obilježena radošću, tugom ili monotonijom, prisutnost prijatelja je neizostavna. Oni služe kao postojani stupovi ohrabrenja, pojedinci u koje imamo potpuno povjerenje. Prijateljstvo nije jedinstvena, monumentalna cjelina, već prije spoj bezbrojnih malih gesta koje, kada se spoje, nadilaze značaj svakog pojedinačnog čina.

Primijetio sam da značajan broj pojedinaca ležerno koristi izraz “prijatelj” za opisivanje pojedinaca s kojima imaju samo ograničeno poznanstvo. Ovo miješanje granica između prijateljstva i običnog poznanstva navodi na pitanje mogu li se pojmovi “suputnik” i “prijatelj” doista smatrati sinonimima. Po ovom pitanju mišljenja su podijeljena.

Među određenim pojedincima postoji rasprava o međusobnoj zamjenjivosti pojmova “prijateljstvo” i “drugarstvo”. S jedne strane, postoje oni koji tvrde da prijateljstvo ima dublji značaj od drugarstva. Međutim, sve uključene strane slažu se da i prijateljstvo i prijateljstvo nude vrijedne prilike za osobni razvoj. Služe kao obrazovne ustanove kroz koje se uči važnost opraštanja, bezuvjetne ljubavi i vještine procjenjivanja drugih.

S mojeg stajališta, smatram da se pojam prijateljstva proteže izvan pukog druženja. To nadilazi granice zajedničke genetike, jer prijatelj može imati mjesto u našim srcima jednako duboko kao i brat ili sestra. Naši prijatelji imaju značajan utjecaj na naše živote, oblikujući naš identitet. Pružaju nam osjećaj prihvaćenosti i stvaraju osjećaj doma daleko od doma. Za razliku od naše biološke obitelji, mi imamo privilegiju birati svoje prijatelje.

Suprotno ovom uvjerenju, postoje oni koji tvrde da prijateljstva nisu namjerno odabrana, već nastaju organski, slično kao i ljubav. Iz moje perspektive, čvrsto sam uvjeren da je vrijednost pojedinca definirana istinskim prijateljstvom koje njeguje.
Ključno je shvatiti da broj tih prijateljstava nema veliku važnost.

Tipično, ostaje unutar jednoznamenkastih znamenki, rijetko prelazi pet ili šest. Ipak, vrijednost istinskog i iskrenog prijateljstva, čak i ako je usamljeničko, ne može se izmjeriti. Smatram se sretnim što imam prijateljstvo koje traje više od 55 godina, a potječe iz naših ranih dana.

Od najranijih faza našeg postojanja, iskusili smo uspone i padove tinejdžerskih godina, manevrirali kroz složenost srednjeg obrazovanja i sveučilišta, upustili se u avanturu braka i odgoja djece, te trijumfirali kako u radosnim tako iu teškim prilikama. Bez obzira na fizički prostor koji nas dijeli, živimo li u neposrednoj blizini ili na suprotnim stranama planeta, naša veza ostaje bez premca u svojoj dubini i bliskosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here