Crnogorsko primorje već nekoliko dana vrvi raspravama o Dragomiru Despiću Desingerici. Mišljenja su podijeljena, jedni se zalažu za njegovo isključenje iz predstava, dok drugi tvrde da on nije odgovoran za odgoj djece, nego roditelji.

Zaključno, primarni fokus je na Desingerici. Nedavni razvoj događaja otkrio je da je Despiću izrečena zabrana nastupa u Crnoj Gori zbog nedostatka uredne dokumentacije za radnu dozvolu i izdavanja SUP-a.

Unatoč tome što je sinoć nastupio u Budvi, mediji su se raspitali o novostima i točnosti ovih navoda.

– Posjedujem sve potrebne dokumente, sve je uredno i nema sumnje da sam u potpunosti opremljen potrebnom papirologijom. Ta izjava je potpuno netočna. Trenutno me jedino brine uporna i bolna infekcija grla. Unatoč liječenju u obliku injekcija, simptomi se ponovno pojavljuju i nažalost ne mogu osigurati termin do kraja mjeseca.

Bilo bi nesretno propustiti petnaesti događaj zbog ovog jedinog broja. Jednostavno sam zatražio odgodu termina, ali ishod ostaje neizvjestan. Budite uvjereni, odlučan sam i posvećen prevladavanju svih prepreka oko papirologije, kazao je Despić odgovarajući na optužbe.

 

 

Bonus tekst

Osjećate li umor, nedostatak energije i opći osjećaj letargije kada se probudite? Moguće je da ove simptome povezujete s proljetnim umorom. Međutim, ključno je biti oprezan jer ovi znakovi potencijalno mogu ukazivati ​​na značajniji problem u pozadini.

Od iznimne je važnosti biti oprezan i priznati da umor, o kojem se često govori kao o proljetnom umoru, može biti pokazatelj ozbiljnijih zdravstvenih problema. Vaša stalna iscrpljenost može se pripisati različitim čimbenicima kao što su loša prehrana, sjedilački način života, poremećaji štitnjače, anemija ili kronične bolesti.

Za osobe koje osjećaju umor unatoč dovoljnom odmoru, ključno je uzeti u obzir mogućnost dijabetesa. Ovo je osobito značajno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom tjelesnom težinom ili one s obiteljskom sklonošću dijabetesu.

Depresija nadilazi puku emocionalnu tjeskobu, jer obuhvaća niz simptoma koji uključuju stalnu iscrpljenost i nepopustljiv osjećaj umora. Ovaj poremećaj mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može se manifestirati kroz fizičke pokazatelje, kao što su stalna iscrpljenost, poremećeni obrasci spavanja i smanjeni apetit.

Kako biste poboljšali svoje cjelokupno zdravstveno stanje i održali vrhunsku vitalnost, korisno je uključiti veću količinu neprerađenih namirnica u svoj režim prehrane, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Nadalje, ključno je dati prioritet unosu vitamina B kompleksa i vitamina D, jer su ključni u jačanju živčanog sustava i održavanju harmonične energetske ravnoteže. Preporučljivo je ograničiti konzumaciju slatke i prerađene hrane kako bi se spriječili nagli skokovi energije praćeni naglim padovima i osjećajem umora.

Bavljenje tjelovježbom je održiva alternativa za istraživanje. Iako možda nije najprivlačnija opcija, uspostavljanje redovite rutine tjelesne aktivnosti može značajno poboljšati vaše emocionalno blagostanje i povećati razinu energije. Vijesti.me predlažu da svakodnevne šetnje na otvorenom uvrstite u svakodnevne navike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here