Jodžir, poznati crnogorski influencer pravog imena Jovan Radulović, u emisiji uživo izazvao je veliku buru kada je otkrio da je njegov otac, koji je oženjen, bio u vezi s pokojnom pjevačicom Ksenijom Pajčin.

Voditeljica se raspitivala o istinitosti navodne ljubavne veze vašeg oca s Ksenijom Pajčin.

Jovan se nasmijao i nastavio: “Da me majka sada uhvati, sigurno bi me namučila.

– Majko, ispričavam se, ali to je doista činjenica. Ne mogu to tvrditi kao svoje, jer samo prenosim ono što su drugi rekli. Dogodilo se to tijekom Ksenijinog posjeta Herceg Novom, u sunčanom razdoblju koje je izazvalo sumnje. Tada je grupa Luna izvela pjesmu „Devet i po nedjelja.

Moj otac je imao jedinstvenu priliku biti član porote, i uvjeravam vas, ovo nije izmišljotina. Bio je smješten odmah iza žirija, ali je prije toga imao razgovor s mojom majkom u kojem je izrazio nedoumicu hoće li sudjelovati ili ne. Međutim, Ksenija je slučajno bila prisutna ovoj raspravi. Nakon toga moj otac je sklopio ugovor o najmu Titove vile.

Za to vrijeme Ksenija Pajčin Radulović ispričala je anegdotu koja se dogodila.

U tom trenutku moj otac, koji je bio za volanom luksuznog Mercedesa, slučajno je otkinuo pozamašnu antenu. Smješta se u prvi red, odmah iza žirija, i daje upute kranistu da pristane jer namjerava porazgovarati s njim. Za to vrijeme, kod kuće na Zabjelu, majka, sestra i ja promatramo scenu.

Ne zastajući, nastavio je govoriti:

Jovan Radulović ispričao je slučaj kada je kranist malo pretjerao, nadmašivši dizalicu na poseban način. Za to vrijeme gospodin Rajko je sjedio u određenom položaju, a Ksenija je naslonila glavu pokraj njega. Operater je antenom kucnuo po jednom predmetu i uzviknuo “Luna 12”. Što se mene tiče, koji inače koristim grub jezik, nisam ga vidio 2,3 mjeseca. Tada je netko prišao na određeni način i izjavio da je imao seksualni čin s mojom majkom.

Povodom ovog incidenta Mia, sestra preminule pjevačice Ksenije Pajčin, hrabro je izrekla svoje misli, duboko pogođena pričom.

– Sposobnost govora ne postoji u beživotnim ustima. I svi se jednostavno upustite u razgovor – poručila je na svom Instagram nalogu.

Mia Pajčin izrazila je divljenje Kseniji, navodeći da joj je ona idol.

U prolazu, Mia se trudi da sačuva najdraže trenutke koje je dijelila sa našim pjevačem, prepričavajući njihovu energiju, karizmu i izuzetan talenat u intervjuu za Blic televiziju.

Mijina sestra Ksenija u njezinim je očima imala pozu velikog divljenja. Ksenija je posjedovala prirodni šarm koji je osvajao sve na koje je nailazila, čineći je nevjerojatno popularnom. Mia je težila oponašati kvalitete svoje sestre, s izuzetkom njezinih pjevačkih sposobnosti.

Svake nedjelje Ksenija bi se pridružila obitelji na ručku, gdje bi njihova majka marljivo pripremala izbor slasnih jela. Međutim, Ksenija je često izražavala frustraciju, inzistirajući na tome da njezina obitelj ne treba ići toliko daleko zbog nje. Mia je s ljubavlju ispričala te uspomene, rekavši: “Uvijek sam željela biti poput nje, ali nikad nisam dijelila njezinu ljubav prema pjevanju.

Imala je magnetsku prisutnost koja je privukla svačiju pozornost. Živo se sjećam kad smo se šetali njenim rodnim Milisavom, a čim bi je ljudi ugledali, klicali su “Ksenija, Ksenija…” Bilo je jasno da je svi obožavaju. Kad god sam bio uz nju, osjećao sam se važnim. Nikada neću zaboraviti kada me iznenadila dvometarskim medvjedićem.

Dok je zvonilo na vratima, moj tata i ja smo otvorili vrata i vidjeli ogromnog medvjeda kako stoji, a Ksenija se skrivala iza njega i radosno uzvikuje: “Pogledaj me!” Bio sam ispunjen radošću. Tata bi se često ljutio na nju jer mi je stalno nešto kupovala, ali bila je odlučna. Također nije odobravao njezinu odluku da uredi usne, ali ona je uvijek tvrdila: “To je moj život, pusti me.

Ksenija je, kaže Mia, svoju tugu uvijek skrivala od drugih.

Skrivajući svoju tugu od tuđih očiju, tugovala je privatno u granicama vlastitog doma. Unatoč očevim stalnim nagovaranjima da se usredotoči na učenje i posveti školi, pronašla je utjehu u odbacivanju bilježnica i knjiga kad god je glazba ispunila zrak, prepuštajući se jednostavnom činu sviranja. Očito je da je u svoje glazbeno bavljenje uložila svoje srce i dušu, dajući svoju strast iznad svega, a to je, u konačnici, ono što je uistinu važno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here