I dan danas zadržao je cijenjenu poziciju vrhovnog autoriteta u narodnoj glazbi, a njegove su pjesme neizostavni dio svake proslave. Naš trenutni naglasak je na isporuci najnovijih vijesti o njegovoj obitelji.

Prema iskazima njima bliskih osoba, jedini primjer razmimoilaženja između Ilde i Šabana Šaulića nastao je njezinim odabirom partnera s dubokim emotivnim vezama. Obitelj Šaulić strogo je zabranila bilo kakav razgovor o pjevačičinoj romantičnoj odluci, smatrajući je zabranjenom.

Unatoč velikom protivljenju Šabana i Goce, njihova kći našla se duboko zaljubljena u muškarca zbog kojeg je, unatoč petnaestogodišnjem braku i punoljetnoj djeci, odustala od svojih snova da s njim zasnuje obitelj.

Unatoč velikoj dobnoj razlici od trideset i pet godina, bivši dečko Ilde Šaulić, koji je bio stariji od nje, nije ometao njezinu nepokolebljivu ljubav prema njemu niti njezino strpljivo iščekivanje razvoja njihove veze tijekom njihova braka.

Nakon sklapanja desetljeća i pol partnerstva koje karakteriziraju suprotne ambicije i ciljevi, Ilda je proživjela produljeno razdoblje tjeskobe. Unatoč svojoj sklonosti da prikrije svoje romantične veze i prikaže se kao rezervirana, čvrsto je vjerovala da nikada neće naići na sličnu emocionalnu vezu u danima koji dolaze.

Imao sam sreću da naiđem na ljubav koja je zaista bila bez premca! Nažalost, ona više nije ovdje s nama. Ipak, tješi me i ispunjava činjenica da sam imala priliku doživjeti tako duboku ljubav.

Ostajem nepokolebljiv u svom uvjerenju da ću na svom putu još jednom susresti ljubav, makar ona možda i ne imala isti intenzitet. Takve osjećaje dijeli i poznata umjetnica čiji su se roditelji suočili s ponižavanjem u prisutnosti njezinih kolega zbog njezina prijašnjeg izbora.

Obuzeo ih je neopisiv osjećaj čiste radosti i sreće jer su ponovno otkrili ljubav i ispunjenje, uz idealnog partnera s kojim su dijelili njihove snove o braku i osnivanju obitelji.

Romantična veza između bivšeg partnera Ilde Šaulić i njezinog bivšeg dečka došla je do raspleta kada se Šabanova kći i prava nasljednica Ilda zaljubila u Bojana Vučkovića, pouzdanog prijatelja obitelji. Dugogodišnja svađa Ilde i Šabana Šaulića razriješena je, a malo je reći da je cijenjena legenda narodne glazbe presretan dolasku unuke Eme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here