Unatoč razmaku od 11 godina, pjevačica je već duže vrijeme u ljubavnoj vezi s pilotom Muhamedom Bešićem, a izgled Tanje Savić nedvojbeno odražava njezino zadovoljstvo.

Ljeti je usredotočen na stvaranje značajnih trenutaka sa svojim sinovima i onima koje voli. Nedavno je odisala samopouzdanjem ponosno pokazujući svoju besprijekornu figuru u kupaćem kostimu koji je istaknuo njenu prirodnu ljepotu.

Ove godine pjevačica se odlučila za moderan ljubičasti bikini, pokazujući njihov smisao za stil. Dizajn bikinija postao je istaknuti trend, osobito za pojedince koji žele poboljšati oblik svog tijela. Bikini ima laskavi duboki donji dio, savršen za naglašavanje oblina i podizanje samopouzdanja, bez obzira na težinu.

Nakon proslave jubilarnog rođendana, Tanja je dala do znanja da planira ući u brak.

Osvrćući se na svoje putovanje, pjevačica je izrazila želju da proslavi svoj 40. rođendan na veličanstven način prije nego što se vjenča. Bude li sve prošlo kako je planirano, ona zamišlja vjenčanje koje odiše raskoši. Ipak, ostaje tračak neizvjesnosti u vezi s načinom prijevoza, jer ovisi o dostupnosti određenog zrakoplova, što ju pomalo zabrinjava.

Put kojim sam išao bio je pun prepreka i zahtijevao je ogroman napor – put koji me odveo od nedaća do izvanrednih postignuća. Susreo sam se s bezbrojnim izazovima, posrnuo u više navrata, pa čak i okusio gorčinu neuspjeha. Život je nepredvidiv i svašta se može dogoditi kad se istinski živi.

Preda mnom nije stajala samo prepreka, već golema gromada. Bio je potreban svaki djelić moje moći da gurnem taj kamen naprijed, a to je izazov s kojim se i sada suočavam. Najmonumentalnija borba s kojom se osoba može susresti je bitka koja bjesni unutar njenog vlastitog bića. Ovo je krajnja bit koja traje.

Kako bi se nadoknadio nedostatak ljubavi prema sebi, Tanja sugerira važnost okruženja osoba koje imaju optimističan pogled.

Bonus tekst

Osjećate umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Moguće je pripisati ove simptome proljetnom umoru, ali ključno je biti oprezan, jer mogu poslužiti kao signal upozorenja za ozbiljniji temeljni problem.

Usred tekuće rasprave koja okružuje temu proljetnog umora, imperativ je biti razborit i priznati da bi umor potencijalno mogao poslužiti kao pokazatelj dubljih zdravstvenih problema. Vaša stalna iscrpljenost može proizaći iz niza čimbenika, uključujući neadekvatnu prehranu, sjedilački način života, poremećaje rada štitnjače, anemiju i kronične bolesti.

Za osobe koje osjećaju umor unatoč dovoljnom odmoru, ključno je uzeti u obzir mogućnost dijabetesa. Ovo je osobito značajno za osobe starije od 45 godina, osobe s prekomjernom težinom ili osobe s obiteljskom sklonošću dijabetesu.

Depresiju karakterizira više od same emocionalne boli; također može rezultirati neodoljivim umorom i postojanim osjećajem umora. Ovaj psihološki poremećaj nadilazi puku tugu i može se manifestirati kroz fizičke znakove, poput neumoljive iscrpljenosti, poremećaja sna i smanjenog apetita.

Kako biste poboljšali svoje cjelokupno zdravstveno stanje i održali vrhunsku razinu vitalnosti, toplo se preporučuje uključivanje veće količine svježe hrane bogate vitaminom C u vaš režim prehrane. Nadalje, ključno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, budući da su oni ključni u jačanju živčanog sustava i promicanju harmonične ravnoteže energije. Kako biste izbjegli nagle skokove energije praćene umorom i umorom, savjetuje se ograničiti unos šećera i prerađene hrane.

Još jedna alternativa za razmišljanje je bavljenje tjelovježbom. Iako to možda nije najprivlačnija odluka, uspostavljanje redovite rutine tjelesne aktivnosti ima sposobnost značajno poboljšati vaše emocionalno blagostanje i povećati razinu energije. Vijesti.me predlažu da svakodnevne šetnje na otvorenom postanu uobičajena praksa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here